Filteren

Haal luxe naar jouw woonkamer met de Uniq collectie

Als je kiest voor een grotere lichtbron in de vorm van bijvoorbeeld een opbouwspot, is het natuurlijk goed om te weten dat deze er ook mooi uitziet. Hij mag immers gezien worden, dus daar wil je natuurlijk gebruik van maken. Gelukkig is onze Uniq collectie hier de perfecte kandidaat voor, want naast een stevige basis met zwart gecoated metaal geniet je ook van een luxe uitstraling dankzij de lederen strip. Hierdoor beschik je over een prachtig geheel, wat perfect bij een modern interieur past.

Daarnaast is het plaatje niet compleet zonder een lichtbron van topkwaliteit, dus daar hebben wij voor gezorgd! Zo kun je kiezen uit klassieke lichtbronnen, lichtbronnen met dim-to-warm functionaliteit of slimme verlichting van verschillende partijen. Hierdoor beschik je altijd over een prachtige lichtbeleving die aansluit op de kracht van de Uniq collectie.

Diverse armaturen voor elke situatie

Dankzij de variatie binnen de Uniq collectie kun je altijd genieten van van een mooi hanglamp of stevige wandlamp, welke gemakkelijk te combineren zijn met moderne inbouwspots. Hierdoor werk je snel naar een prachtig en divers geheel wat een sterke basis vormt voor een modern of industrieel interieur.

Ook is het goed om te weten dat wij ook rekening hebben gehouden met de lichtbeleving, want elke Uniq lamp is voorzien van een lichtbron die dimbaar is. Met behulp van de juiste LED dimmer kun je jouw ‘normale’ LED lampen gemakkelijk dimmen, terwijl slimme lampen gemakkelijk via de App te besturen zijn. Ideaal toch?

De stijlvolle Uniq collectie, alleen bij Letsleds.nl

Naast deze prachtige Uniq collectie, beschikt Letsleds.nl over een uitgebreid assortiment van meer dan 1600+ producten. Hierdoor is ontzettend veel te ontdekken, waar logischerwijs ook vragen bij zullen ontstaan. Dus mocht je vragen hebben over onze producten, neem dan vooral contact met ons op en we helpen je graag!

En mocht je op werkdagen een bestelling plaatsen vóór 16.00? Dan kunnen we de producten de volgende dag al leveren. Daarnaast is verzending gratis voor bestellingen boven de €75,-, dat is nog eens service!