Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED filament lampen

5 januari 2017
Letsleds Led verlichting home banner

Natuurlijk weten we allemaal dat Thomas Edison de gloeilamp heeft uitgevonden. Ondertussen zijn we erachter gekomen dat deze gloeilampen veel energie verspillen  door de warmte die ze uitstralen. Voor veel mensen is een LED lamp niet gezellig en vertrouwd genoeg en durven daarom de stap niet te maken. Maar die tijd is voorbij met de komst van onder andere LED filament lampen. Deze nieuwe LED lampen zijn energiezuinig, evenaren de warme kleur van een gloeilamp en hebben de uitstraling van een warme en klassieke gloeilamp.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De nieuwe LED filament lampen zijn voorzien van meerdere LED filament staafjes met een lichthoek van 360 graden. In combinatie met het extra warme licht van deze lampen creëren ze een gezellige en warme sfeer, zoals u gewend bent van een echte gloeilamp. Zeker op een afstand van een meter of twee zijn deze nieuwe LED filament lampen niet meer te onderscheiden van de authentieke gloeilampen. Klik hier voor een overzicht van alle LED filament lampen van Letsleds.

Voordelen LED filament lampen ten opzichte van gloeilampen

    1. LED  filament lampen geven in tegenstelling tot klassieke gloeilampen nagenoeg geen warmte af. De klassieke gloeilampen kunnen tot 250 graden heet worden, waarbij LED filament maar zo’n 30 graden warm wordt.
    2. De filament lampen hebben dezelfde afmetingen qua omvang, maar ook dezelfde fitting. Daardoor kunnen uw oude gloeilampen direct één op één te vervangen worden door dimbare LED filament lampen.
    3. Doordat de LED filament lampen gebruik maken van de allernieuwste LED technieken zijn ze tot 90% efficiënter  dan klassieke gloeilampen. Met andere woorden, een LED filament lamp van 6 Watt vervangt een conventionele gloeilamp van 60 Watt. 4 Watt filament vervangt 40 Watt enzovoorts.
    4. Behalve dat de nieuwe LED filament lampen erg zuinig zijn, gaan ze ook veel langer mee dan een authentieke gloeilamp. Ze lijken dan wel qua uiterlijk op authentieke gloeilampen, maar ze gaan wel gemiddeld 15 keer langer mee! Gemiddeld heeft een filament lamp een verwacht aantal branduren van 30.000 ten opzichte van 2.000 uur bij een gloeilamp.
    5. Het laatste voordeel van de nieuwe LED filament lampen is dat ze een extra warme lichtkleur hebben. Daardoor een klassieke gloeilamp direct evenaren als het gaat om de kleur van het licht en de warmte en gezelligheid die het met zich meebrengt!

 

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11669 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons