Filteren

In deze categorie vind je ons assortiment kantelbare opbouwspots. Deze kantelbare LED opbouwspots zijn perfect als accentverlichting, wanneer je een deel van een ruimte flexibel wilt uit verlichten. Doordat de spots kantelbaar zijn, kun je deze gemakkelijk richten op verschillende aspecten in de ruimte en daardoor een eigen sfeer creëren. De opbouwspots worden zoals de naam zegt opgebouwd, oftewel aan het plafond bevestigd. Wij bieden zwenkbare opbouwspots in diverse kleuren, met verschillende wattage en opbouwhoogte. Zoek de perfecte kantelbare LED opbouwspots voor in jouw ruimte.

Waarvoor kiezen voor kantelbare opbouwspots

Met de kantelbare LED opbouwspots kun je in iedere ruimte de gewenste sfeer en beleving creëren. En accenten in een ruimte leggen, zonder dat het licht direct op de vloer schijnt. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn als je een schilderij of een muur uit wilt lichten. Of bijvoorbeeld in jouw keuken waar je een aantal kantelbare opbouwspots achter je plaatst en naar voren richt. Zo zorg je ervoor dat je ook licht van achteren heeft bij het bereiden van het eten. Onze kantelbare opbouwspots zijn niet alleen geschikt voor gebruik in jouw woning, ook in hotels, kantoren en bijvoorbeeld winkels zorgen de zwenkbare opbouwspots voor verlichting op de juiste plekken.

Kenmerken zwenkbare opbouwspots

Met de filters aan de linkerzijde van de pagina kun je de kantelbare opbouwspots sorteren op kleur, wattage, opbouwhoogte en meer. Hierdoor kun je gemakkelijk de benodigde LED opbouwspot vinden voor elke situatie. Wij bieden onder andere ronde en vierkante kantelbare opbouwspots, met verschillende buitenmaten en in diverse wattages. Je kunt ook zelf de kleur van de LED opbouwspots kiezen. In de meeste gevallen zal er bij een wit plafond witte kantelbare opbouwspots worden gekozen. Maar je kunt natuurlijk ook heel goed zwarte opbouwspots combineren met een wit plafond, het is afhankelijk van jouw persoonlijke stijl en de toepassing.

Zie je nu door de bomen het bos niet meer? Geen nood, want wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Neem in dat geval contact met ons op via de chat, mail of telefoon en we helpen je graag op weg. Plaats je op werkdagen vóór 16.00 een bestelling? Dan kunnen we het de volgende bezorgdag al leveren. Is de bestelling boven de €75,-? Dan is de verzending ook nog eens gratis!