Filteren

Gu10 LED lampen | Letsleds.nl

Letsleds is the place to be voor alle soorten LED verlichting op GU10 basis. Vervangen die oude conventionele lamp en stap over op LED!

Wanneer je op zoek bent naar een GU10 LED spot dan zit je hier goed. Al onze lampen zijn eenvoudig te installeren en hebben vele voordelen ten opzichte van een conventionele lichtbron. Een conventionele lichtbron verbruikt namelijk meer energie, gaat minder lang mee en is minder efficiënt. Die halogeenlamp kan de deur uit want aan een LED lamp heb je veel meer! In deze categorie vind je GU10 LED waarbij de lichtbron kleuren weergeeft zoals warm-wit, wit, groen, rood, RGB en blauw. Ook kun je kiezen voor een dim to warm lichtbron of smart LED lampen. Weg met die halogeen lamp en profiteer van ons grote assortiment!

LED lampen voor elke ruimte!

Of je nu enkel op zoek bent naar accentverlichting of topkwaliteit verlichting voor het verlichten van grote ruimtes dan zijn GU10 spots een aanrader. Ze zijn in te zetten in verschillende situaties. Je profiteert van een lange levensduur, energiebesparing en ook besparing op de energierekening. Wie wil dat nou niet?

Hij levert exact zoals we de lichtbron beschrijven. Deze geeft direct de maximale hoeveelheid licht. Je hoeft niet te wachten tot de GU10 LED lampen op volle sterkte branden. Een GU10 led armatuur is ook veel efficiënter dan bijvoorbeeld een halogeenspot. LED zet namelijk meer dan 90% van de energie om in licht, terwijl bij conventionele verlichting verreweg het merendeel wordt omgezet in warmte. Dat is natuurlijk niet handig. Als je bijvoorbeeld gekleurde verlichting hebt dan is niet het volle potentiële kleurenspectrum zichtbaar. LED is HET alternatief.

De verlichting in huis vervangen voor GU10 LED verlichting?

Dit is een uitstekende keus! Maar klopt het dat LED verlichting duurder is dan traditionele verlichting zoals een gloeilamp of halogeen? Dat klopt inderdaad. Maar toch zien we dat steeds meer mensen het volledige lichtplan aanpassen naar een LED-plan op bijvoorbeeld GU10 basis.

LED verlichting is de investering waard!

Dit komt omdat de voordelen van LED meer dan volledig opwegen tegen de initiële investering. Dit verdien je terug op de lange termijn. Je hebt bijvoorbeeld sowieso de eerste 15 jaar geen vervangingskosten omdat de lamp wel 50.000 uur meegaat. Halogeen spots gaan gemiddeld 2.000 uur mee, deze worden minstens 1, soms zelfs 2 keer per jaar vervangen Tel uit je winst! Ook het stroomverbruik is voordeliger omdat het aantal watt aanzienlijk lager ligt in verbruik.

Waar kan ik GU10 LED voor gebruiken?

GU10 LED lampen bieden veel meer opties dan bijvoorbeeld halogeen spots. Een LED spot heeft de voordelen die LED op zich al biedt, maar door een LED spot te kopen met functies zoals bijvoorbeeld dimmen of RGB verlichting dan kun je met GU10 LED lampen exact je huis zo verlichten zoals jij dat wilt.

Voor particulieren en bedrijven

Je kunt LED gebruiken als sfeerverlichting, en als algemene verlichting. Het is toe te passen in productieve ruimtes in de gewone ruimtes, in de tuin, in de keuken, noem maar op. LED is dus niet alleen aantrekkelijk voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Door LED te plaatsen met de kleur van daglicht kun je een prettigere werkomgeving creëren, met name in de winter. Dit komt de productiviteit van werknemers ten goede.

De kwaliteit van een GU10 LED spot

Wij bieden GU10 LED van verschillende merken. Wij bieden de hoogste kwaliteit en een lange levensduur. Voor zowel algemene verlichting als verlichting voor een gezellige sfeer kun je bij ons altijd terecht. Als je een oude lamp vervangt kun je zeiken voor bekende merken als Philips, maar ook voor bijvoorbeeld een huismerk. Deze zijn iets aantrekkelijker geprijsd dan de A-merken. Zo nu en dan kun je profiteren van kortingen en kun je misschien voordelig voordeelverpakkingen aanschaffen. Wanneer je meerdere GU10 LED spots moet aanschaffen dan kan dat jaarlijks nog een flinke besparing opleveren.

Een GU10 LED lamp: De opties bij Letsleds

Bij Letsleds heb je genoeg keuze. Wij hebben voor iedere klant alles in huis. Die conventionele lamp kan de deur uit! Een GU10 LED lamp is geschikt voor een GU10 fitting. Vervolgens kun je allerlei keuzes maken om zo de juiste verlichting te vinden. Heb je een specifieke bepaalde lichtbron nodig? Wij staan altijd open voor vragen!

Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld gewone LED spots, maar je zou ook kunnen kiezen voor een merk als Novo. Dit is slimme verlichting die je helemaal kunt aanpassen aan jouw wensen met je smartphone. Heldere verlichting gewenst? Geen probleem! Of wil je alle of een groep armaturen tegelijk dimmen? Ook dat kan! Verlichting automatisch aan als je thuiskomt van je werk? Geen probleem!

Dimbare LED spot GU10

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een dimbare LED spot GU10. Als je geen zin hebt in alle poespas maar wel wilt dat de verlichting dimt dan kun je ook voor alleen dimbare varianten kiezen. Door de verlichting te dimmen creëer je altijd een rustigere sfeer in huis. Zo kun je bijvoorbeeld in de keuken lekker productief je maaltijd bereiden en ‘s avonds lekker een boek lezen aan de keukentafel!

Het is overigens aan te bevelen om te gaan voor dimbare spots, ook wanneer je niet helemaal zeker bent of dimmen wel iets voor jou is. Zo kun je jouw lichtplan altijd nog verder uitbreiden naar de dimbare functie. Op die manier heb je de optie altijd nog. Wanneer je dit niet doet en de kans wel bestaat dat je dit in de toekomst toch wilt, dan zul je alle lampen moeten vervangen als je je bedenkt, dat is onbegonnen werk en weggegooid geld! Die dimmer kun je er altijd nog inzetten, dat is een kleine ingreep vergeleken met het vervangen van alle lampen.

Alle nodige informatie

Via onze website vind je alle nodige informatie. Bekijken lichtopbrengst, bekijken lichtkleur, bekijken kleurweergave, bekijken gradenbundel, bekijken dimbaar uitleg, bekijken kleurcode uitleg, bekijken Wattage uitleg – alle nodige informatie is beschikbaar op onze website om het juiste lichtplan te creëren., en als je alsnog vragen hebt kun je ons altijd contacteren. Wij als specialisten beantwoorden iedere vraag!

De juiste gradenbundel

Wat je natuurlijk koste wat kost wilt voorkomen is een slechte kleurweergave in de ruimte. De gradenbundel is daar onderdeel van omdat deze bepaald hoe en waar een lichtbron naartoe schijnt. Des te kleiner de stralingshoek, des te kleiner de gradenbundel. Maar wat is het verschil in impact nou eigenlijk? Wanneer is een smalle gradenbundel perfect als oplossing, en wanneer is een brede gradenbundel ideaal?

> LED lampen met een smalle gradenbundel

LED spots met een kleinere gradenbundel worden bijvoorbeeld vooral gebruikt om iets in de spotlight te zetten. Dit is bijvoorbeeld een goede optie voor verlichting die je gebruikt bij decoratie in huis of als sfeerverlichting. Denk bijvoorbeeld aan schilderijen of gezellige lampen in de tuin.

> LED lampen met een brede gradenbundel

Bij een grotere gradenbundel is het licht vanzelfsprekend heel gespreid. Dit wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in ruimtes waar veel gewerkt wordt of waar in zijn algemeenheid een groot oppervlak moet worden verlicht. Bij GU10 LED lampen met een grotere gradenbundel is het wel zo dat er doorgaans meer LED spots nodig zijn om deze bundel te creëren

Lichtkleur: van warm wit naar wit licht

Een GU10 LED lamp is in verschillende toepassingen verkrijgbaar. Je wilt natuurlijk weten wat voor soort licht je krijgt, en of je bij niet dimbare varianten bijvoorbeeld te maken krijgt met een hoge of lagere lichtsterkte. Warm wit licht is bij LED een veel voorkomende kleur. Daarnaast kun je ook kiezen voor natuurlijk daglicht, werkelijke kleuren als deze zijn vooral in de winter erg goed. Daglicht wit licht kan beter helpen om die donkere dagen door te komen. Ook kun je kiezen voor RGB, dan kun je het uitgestraalde licht helemaal zelf bepalen.

Welke soort lamp je ook zoekt, bij ons kun je altijd terecht. Weet je als nieuwe klant nog niet zo goed welke lampen je het beste kunt nemen? Wij helpen graag. Het is niet nodig dat je ons in exacte vorm vertelt wat je zoekt. Als je nog bezig bent met een nieuw lichtplan voor een bepaalde ruimte dan kunnen wij daarbij helpen en zorgen dat het er nog beter uit komt te zien dan je had gehoopt!

Wat is een GU10 LED lamp?

Als het aankomt op verlichting, is de GU10 lamp nog altijd een van de meest populaire lampen. Deze spotjes worden gemaakt in tal van vormen en maten, waardoor ze uitermate goed geschikt zijn voor gebruik thuis of op de werkvloer. Een GU10 lamp is te herkennen aan de tweevoudige pin aan de onderkant, met twee korte staafjes met een bolletje bovenop voor een ‘paddenstoel’ vorm. Deze staafjes staan ongeveer 10mm uit elkaar, waaraan de spotjes de GU10 naam te danken hebben.

Is een GU10 LED lamp dimbaar?

Dit is niet per definitie altijd zo. Dimbaar LED is namelijk een aanvulling maar geen standaard functie bij iedere LED spot. Wanneer je de lichtsterkte wilt kunnen aanpassen dan zul je moeten gaan voor dimbare LED lampen. Deze kun je gebruiken in combinatie met een LED dimmer. Ook hier is het belangrijk dat je de juister variant kiest. Ga je bijvoorbeeld voor een LED snoerdimmer, is er een trafo nodig of niet? Dat zijn vragen waarmee je je bezig moet houden.

Philips Warm Glow GU10 LED lampen

Graag lichten we hier specifiek de Philips Warm Glow GU10 LED spots uit. Deze hebben de bijzondere eigenschap dat hoe meer de verlichting gedimd wordt, hoe warmer het licht wordt. Als je de LED lamp op volle sterkte gebruikt, geniet je van een helder warmwit licht. Als je de lamp gaat dimmen, wordt de verlichting natuurlijk minder fel, maar ook geler/ warmer. Dit brengt nog meer sfeer in de ruimte.

Waarom kiezen voor Letsleds.nl voor LED lampen?

Ben je op zoek naar een specifieke GU10 LED lamp en kun je deze niet direct vinden? Neem dan vooral contact met ons op. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Ook als je vragen hebt over de LED lampen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze lichtexperts helpen je graag om de juiste spot voor jouw gebruik te selecteren. Wij zijn al jarenlang specialist op het gebied van LED lampen en helpen je graag aan de juiste verlichting voor jouw woning. Natuurlijk zijn onze producten aantrekkelijk geprijsd en geniet je van gratis verzending bij bestellingen boven de €75. Je kunt direct contact met ons opnemen via de chat, ons een e-mail sturen of natuurlijk even bellen.