Filteren
Filteren

Op zoek naar inbouwspots met een groter formaat? Dan ben je bij onze grote inbouwspots op de juiste plaats. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld door ons team, zodat je voor elke situatie de juiste lamp kunt vinden.

Groot formaat inbouwspot LED

Licht is enorm belangrijk binnen een ruimte. Het bepaald de sfeer, zorgt ervoor dat je goed aan het werk kunt en is van hele goede kwaliteit. Natuurlijk wel zo prettig! Een groot formaat inbouwspot zorgt ervoor dat je naast goede verlichting ook een echte eyecatcher in het plafond hebt.

Grote inbouwspots

Met behulp van ons uitgebreide aanbod grote inbouwspots, kun je snel het juiste product vinden voor elke ruimte. Denk hierbij aan sterke verlichting om te werk te gaan in de keuken, sfeervolle verlichting voor de slaapkamer of een mooie mix in de woonkamer. Met behulp van de verschillende inbouwspots krijg je altijd het gewenste resultaat!

Grote dimbare inbouwspots

Wist je dat onze grote inbouwspots ook de mogelijkheid hebben om te dimmen? Dit is ontzettend fijn, omdat je zo altijd beschikt over de juiste hoeveelheid verlichting voor elk gewenste moment. Hierdoor hoef je niet meer bang te zijn voor zogeheten lichtvervuiling, waardoor je bijvoorbeeld niet goed tot rust kunt komen in de woonkamer of kunt genieten van een spa achtige ervaring in jouw badkamer.

Opvulring voor inbouwspots

Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat de afwerking rondom jouw inbouwspot perfect is. Laat onze opvulring daarbij helpen! Dankzij de opvulring kun jij namelijk zonder problemen eventuele oneffenheden wegwerken achter een toevoeging aan jouw bestaande armatuur. Hierdoor krijg je groter frame rondom de LED spot, zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit.

Wat houdt een grote dimbare inbouwspot in?

Tijdens het uitzoeken van nieuwe spots wordt je vaak vol gegooid met tal van termen en benamingen. Denk hierbij aan zaken als de lumens, kelvins en wattages van de verlichting. De dimbaarheid van de lamp is ook een thema wat telkens terug blijft komen tijdens het maken van de juiste keuze voor de juiste LED verlichting. Maar wat is dimbaarheid nou eigenlijk? 

Dimbaarheid van de lamp houdt in dat je zelf de keuze hebt om de intensiteit van het licht van jouw lamp aan te passen. Hierdoor krijg je veel meer vrijheid op het gebied van keuzes met de verlichting, aangezien je niet meer gelimiteerd wordt door de lichtsterkte op de hoogste stand. Tevens kun je elke dimbare LED spot met elkaar koppelen, zodat je in een keer de hele ruimte kunt verlichting.

Dit doe je natuurlijk aan de hand van een dimmer. Deze is makkelijk te implementeren als vervanging van jouw standaard schakelaar. Hierdoor krijg je niet alleen de mogelijkheid om de lampen uit te schakelen, maar ook de intensiteit van het licht te regelen.

Grote inbouwspots LED als vervanger van halogeen

Veel huishoudens maken nog steeds gebruik van verlichting op halogeen basis. Deze worden echter niet meer gemaakt, met als gevolg dat steeds meer mensen haastig op zoek zijn naar het juiste alternatief. Een van deze (en wellicht de bekendste) alternatieven is LED verlichting. LED is namelijk een stuk zuiniger dan halogeen, want met slechts 15% energie kun je net zoveel licht opwekken. Hierdoor is de gemiddelde LED lamp ongeveer 8 tot 10 keer zuiniger dan de gemiddelde halogeen lamp.

Lamp groot

Men is steeds vaker op zoek naar de juiste lampen, en soms mogen deze wel wat groter zijn dan we gewend zijn. Hier spelen onze grote spots een belangrijke rol, omdat dit de oplossing is op LED basis. Dankzij deze spots kun je namelijk met gemak aan de slag met het plaatsen van nieuwe spots, ook al is de zaagmaat wat groter dan je in eerste instantie voor ogen had.

Grote dimbare inbouwspots vind je bij letsleds.nl

Bij letsleds.nl ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit LED verlichting. Binnen ons uitgebreide assortiment vind je tal van spots in verschillende maten, vormen en kleuren zodat je altijd de perfecte keuze kunt vinden. En bestel je jouw verlichting op werkdagen vóór 16.00? Dan heb je deze de volgende dag al in huis. Bovendien betaal je géén verzendkosten voor bestellingen boven de €75,-