Filteren

Wanneer design een vereiste is. De trimless spots zijn spots waarvan je geen armatuur ziet. Enkel een gleuf voorzien van een witte of zwarte rand met in het midden een prachtige lichtbron wat een warme lichtkleur uitstraalt. Je bent nu belandt bij het beste van het beste. De trimless spots zijn LED spotjes waar luxe de standaard is. Bekijk hieronder de collectie en plaats direct de bestelling.

Wat zijn trimless spots?

Trimless spots zijn, zoals de naam het eigenlijk al zegt, spotjes waarvan je geen armatuur of frame ziet. Je ziet enkel een gleuf in het plafond met daarin de lichtbron. Dit zorgt voor een super strak uiterlijk. Dit komt doordat er geen elementen uit het plafond steken. We zien steeds vaker dat deze spots gekozen worden en dat snappen wij.

Ze worden geprezen als het absolute hoogtepunt in de spotjes wereld. Waarbij wij dus overduidelijk zien dat steeds meer mensen kiezen voor dit model. Ze zijn functioneel, zien er fascinerend uit en passen per definitie in elk interieur.

De trimless slaat eigenlijk op het frame. Bij deze spots dien je eerst het frame te bevestigen aan het plafond alvorens een stukadoor hier overheen stukt. Wanneer dit is gebeurd kun je het middelste gedeelte van de spot in het frame plaatsen met het lampje. Hierdoor heb je een prachtig gestukt plafond met enkel het gat waar de lichtbron en de binnenste rand zichtbaar is.

Trimless spots kopen

Op deze pagina kun je trimless spots kopen. Dit zijn allemaal complete producten en worden geleverd inclusief frame, fitting en lichtbron. Je hoeft dus niet zelf producten te combineren om het werkend te krijgen.

Verder kun je al deze spots combineren met onze LED dimmer. Wij adviseren voor een perfecte werking de volgende led dimmer. Al deze trimless lampen hebben een perfecte dimbaarheid en kunnen tot wel 5% terug dimmen. De 6Watt variant kan zelfs tot 0% terug dimmen.

Lampen voor de trimless spots

Al onze trimless spots worden geleverd inclusief lamp. Let goed op dat je de juiste besteld! We hebben ze oplopend van 3Watt tot 7Watt. Niet zeker welke keuze je wilt maken? Bekijk dan even het onderstaande lijstje:

  • 3Watt: sfeerlicht
  • 4Watt: wanneer je net iets meer nodig hebt (lees licht)
  • 5Watt: standaard verlichting in Nederlandse huizen
  • 6Watt: als je een hoog plafond hebt of érg veel licht wilt
  • 7Watt: even sterk als een 5Watt, maar gebruikt 2Watt extra voor het dim-to-warm effect

Met bovenstaande lijst kun je een bewuste keuze maken. Hierdoor heb je jouw huis altijd perfect verlicht.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van trimless spots?

Bij de trimless spots is het vooral belangrijk dat je rekening houdt met de planning. Je wilt deze spots namelijk installeren voordat de stukadoor is geweest. Zodat de stukadoor dit netjes kan afwerken. Houdt hierover altijd goed contact met je aannemer of installateur. Zij kunnen je hier altijd verder mee helpen.

Installatie is eigenlijk heel simpel. De trimless frames hebben twee flappen die uitsteken. Deze kun je in hoogte verstellen afhankelijk van de dikte van je plafond. Wanneer dit op de juiste hoogte staat kun je de frames bevestigen aan het plafond door middel van schroeven in de frames. Ten slotte moet een stukadoor de flappen verbergen door hier overheen te stuken.

Resultaat is een super strak plafond met een gleuf waar het frame in zit voorzien van een prachtige lamp.