Filteren

Wanneer je nieuwe spots, en dimmers installeert is dit bij uitstek het perfecte moment om na te denken over extra stopcontacten. Je wilt namelijk dat dimmers, schakelaars en stopcontacten mooi in een afdekraam valt zodat het een nette uitstraling geeft. Vindt hieronder de collectie stopcontacten. Daarnaast vind je hier alle afdekramen die je hieraan kunt toevoegen.

Welke stopcontacten zijn er?

Vanuit letsleds.nl worden er drie verschillende modellen stopcontacten verkocht, elk gebaseerd op type F. Deze stekker komt in het gros van de Europese Unie voor, dus ook in Nederland. De losse modellen zijn als volgt:

Geaard stopcontact

Dit is het standaard stopcontact wat je overal tegenkomt. Deze optie voldoet aan alle basis benodigdheden en is beschikbaar binnen de Nero, Olso en Nero Deluxe Glas collectie.

Geaard stopcontact met 2x USB

Naast een standaard geaard stopcontact, is deze set ook uitgerust met een tweetal USB-A poorten. Dit is ideaal als je aan de slag gaat met producten die op USB basis werken, zoals opladers zonder stekker blok.

Belgisch stopcontact

Natuurlijk is er ook aan onze Belgische klanten gedacht, in de vorm van dit stopcontact. Deze variant is voorzien van een extra pin, welke benodigd is om Belgische stekkers aan te sluiten.

De beste stopcontacten vind je bij Letsleds.nl!

Naast diverse stopcontacten, beschikt letsleds.nl over nog eens 1600+ producten voor al jouw wensen wat betreft LED verlichting en bijkomende accessoires!

En mocht je vragen hebben over een van onze producten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dan helpen we je graag op weg, zodat je snel kunt genieten van de perfecte combinatie aan licht en accessoires.