Filteren

Smart inbouwspots

Smart inbouwspots zijn voorzien van eindeloos veel voordelen. Om je huis slim te verlichtingen zijn smart inbouwspots een goede keuze. Via een app of afstandsbieding kan de sfeer in en rondom het huis volledig naar jouw smaak aangepast worden. Deze smart inbouwspots zijn van zeer hoge kwaliteit, energiezuinig en via een app of telefoon te bedienen.

Bediening via de App

Het grootste voordeel van smart inbouwspots is dat ze via een App en/of afstandsbediening te bedienen zijn. Via een App, die zowel op een telefoon als tablet gedownload kan worden, kunnen de spots bediend worden. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de wifi kit en dan kun je de spots koppelen aan een of meerdere telefoons / tablets.

Via de app is het vervolgens mogelijk om de smart spotjes te dimmen, van kleur te veranderen, timers in te stellen en hetgeen op afstand te bedienen.
Dus ook als je niet op dezelfde wifi zit, bijvoorbeeld op vakantie, kun je de spots thuis aan- en uitschakelen.

Bediening via de afstandsbediening / touch paneel

Ook zijn deze slimme spotjes te bedienen via een afstandsbediening. Daarbij heb je het voordeel dat hetgeen ook blijft werken als de wifi een keer uitgevallen is. Geen zin in rondslingerende afstandsbedieningen? Kies dan voor een touch paneel. Deze is er zowel op batterijen als een 230Volt variant, maar hierbij heb je het voordeel dat het touch paneel altijd op een vaste plaats in huis zit.

Google Home, Amazon Alexa, Homey, spraakbediening etc.

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze spots in een ander systeem te integreren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Google Home, Amazon Alexa en Homey. De gehele lijst aan mogelijkheden staat vermeld in de product beschrijving van de slimme spotjes op onze website.

Smart inbouwspots kopen?

Overtuigd van alle voordelen die smart inbouwspots te bieden hebben? Dan ben je bij letsleds.nl aan het juiste adres om de juiste smart spotjes voor jouw situatie te kopen. Mocht je advies of vragen hebben, neem dan even contact op. Dit kan telefonisch via 0486 750 438 of via info@letsleds.nl