Filteren

Ontdek onze opbouwspots ip65 die perfect zijn voor gebruik in een natte of vochtige ruimte zoals de badkamer. De ip65 waarde geeft aan dat deze opbouwspots stofvrij en waterdicht zijn. Niet alleen zijn ze heel geschikt voor de badkamer, ook buiten voor een overkapping of als deurlamp zijn deze opbouwspots ip65 perfect. Gebruik de filters aan de linkerzijde van de pagina en kies jouw nieuwe waterdichte opbouwspot uit.

Collectie opbouwspots ip65

LED opbouwspots ip65 bieden een innovatieve manier van verlichting. Bij letsleds.nl vind je een divers aanbod met opbouwspots ip65 voor bijvoorbeeld de badkamer. Doordat de spots waterdicht zijn, kun je ze zonder problemen in de badkamer plaatsen. Ook zijn ze geschikt om buiten te gebruiken. Bijvoorbeeld onder de overkapping. Als dit gewenst is, kun je de spots dimbaar maken. Hierdoor kun je zelf de lichtsterkte in de ruimte bepalen.

Selecteren van de juiste opbouwspots ip65

Je kunt de spots uit ons assortiment filteren op vorm, kleur, wattage, voltage, fitting en lichtkleur. Deze filters vind je aan de linkerzijde van de pagina. Zo kun je de perfecte spot voor jouw situatie selecteren. Voor de kleur heb je de keuze tussen metalen, witte en zwarte opbouwspots. Metalen spots zijn tijdloos en combineren eigenlijk met alle interieurstijlen. Als je een wit plafond hebt, zijn witte inbouwspots een goede combinatie. Let alleen op dat je dezelfde witkleur kiest voor de spot en het plafond. Als je juist op zoek bent naar contrast, kun je kiezen voor zwarte spots. Deze mogen gezien worden en bieden een chique uitstraling. Wij bieden trouwens zowel vaste opbouwspots als kantelbare ip65 opbouwspots. Wij hebben hiervoor een aparte categorie samengesteld. Ook vind je bij ons mini ip65 spots en ondiepe ip65 spots.

Plaatsen van opbouwspots

Een voordeel van opbouwspots is dat ze vaak eenvoudig te plaatsen zijn. In veel gevallen zijn simpelweg 2 schroefjes al genoeg. Hiermee voorkom je dat je gaten in het plafond moet boren waar je mogelijk een gatenzaag voor moet huren of kopen. Ook zorgen deze spots bij het monteren voor minder stof en afval. Je schroeft de opbouwspots ip65 simpelweg tegen het plafond, sluit ze aan op jouw bestaande stroomkabels en de klus is geklaard.