Filteren

Wandverlichting zijn altijd een prachtige aanvulling op het aanzicht van je huis, overkapping en overige locaties in je tuin. Vooral de laatste tijd heel populair omdat een luxe toevoeging. Bekijk hieronder de complete collecte LED wandverlichting. Vanwege het LED verlichting zijn al deze spots super zuinig en gaan ze ook nog eens heel lang mee.

Hoe hoog plaats je wandlampen?

Een wandlamp plaats je natuurlijk op de hoogte die je zelf prettig vindt, maar over het algemeen wordt gekozen voor een hoogte van 1,60 à 1,70 meter. Op deze manier hangt jouw wandverlichting namelijk op ooghoogte, waardoor je geen last zult hebben van een fel brandende LED lichtbron.
Het is altijd aan te raden om de lampen eerst te testen bij jouw muur, nog voordat je jouw nieuwe wandverlichting plaatst. Hierdoor kun je bepalen of de positie voor de lichtbundel goed is, waarna je kunt genieten van de perfecte lichtbeleving!

Wandverlichting voor buiten

Wandverlichting is enorm handig als het aankomt op sfeerverlichting. En waar sfeerverlichting ook buiten erg fijn is, wordt de keuze voor verlichting snel beperkt door het feit dat het vaak regent of vochtig is. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de IP-waarde van jouw nieuwe wandlamp, zodat je er zeker van bent dat jouw lamp optimaal kan werken in het aanwezige klimaat.

Wandlampen LED voor buiten

Wandverlichting voor de tuin wil je voorzien van een IP-waarde van minimaal IP65. Hierdoor is jouw wandlamp veel beter beschermd tegen zaken als regen, vocht en stof. Dit zorgt ervoor dat jouw schutting verlichting veel langer meegaat, wat altijd een mooie bonus is!