Filteren

Mini opbouwspots worden opgebouwd op het plafond. In tegenstelling tot mini inbouwspots hoef je geen gat te boren, omdat ze niet in het plafond zitten. Deze spots zijn ideaal in bijvoorbeeld een wandkast. De mini opbouwspots kun je ook voor bijvoorbeeld de hal, een bijkeuken, de slaapkamer of een kinderkamer gebruiken. Mini spots zijn er in verschillende vormen en maten.

Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren mini opbouwspots. Ook bieden we zowel ronde als vierkante modellen aan. Deze keuzes kun je allemaal maken in de filters aan de linkerzijde van de pagina. Wij adviseren trouwens om opbouwspots op 220/230Volt te kiezen. Deze zijn vaak beter te dimmen, makkelijker aan te sluiten en daardoor veelvuldig toe te passen.

Uiterlijk van mini opbouwspots

Een mini opbouwspot mag gezien worden! Kies dus een model dat de stijl van het interieur versterkt. De ronde opbouwspots ogen eigenlijk altijd mooi. De vierkante spots hebben een sjiek uiterlijk zolang ze geheel recht geplaatst worden. Ook de kleuren beïnvloeden het uiterlijk van de mini opbouw spots. Metalen modellen zijn eigenlijk tijdloos en daardoor makkelijk met allerlei interieurstijlen te combineren. Witte mini opbouwspots combineren goed met een wit plafond. Houd er alleen wel rekening met de kleuren, het kan namelijk zijn dat ze niet exact dezelfde witkleur hebben als de achtergrond waar ze geplaatst worden. Zwarte opbouwspots zijn contrasterend en sjiek. Ze kunnen daardoor goed op veel verschillende achtergronden geplaatst worden.

De ideale mini opbouwspot bij Letsleds

Ben je overtuigd dat je een mini opbouwspot wilt gaan installeren? Bekijk dan de vele opties in ons uitgebreide aanbod. Heb je vragen over de producten of kun je hulp gebruiken bij het kiezen? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder!