Filteren

De toekomst is nu! Slimme verlichting neemt tegenwoordig de overhand. Dit komt omdat het erg veel voordelen heeft ten opzichte van standaard verlichting. Denk hierbij aan zaken zoals tijdsroutines, scènes, op afstand bedienbaar, smartphone bediening, en nog veel meer. Met de Novo Smart Life collectie ervaar jij alle voordelen van slimme verlichting voor een zachte prijs.

Download de Novo Smart Gids voor meer informatie over het koppelen van de dimmers aan de app.

Hoe werkt een wifi lamp?

De gemiddelde LED lamp op WIFI werkt enorm makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is de juiste fitting voor jouw lamp en een 2.4GhZ wifi netwerk, waarna je jouw lampen al meteen kunt koppelen met de App.

De Smart Life App

Dit is het hoofd onderdeel wat je naast jouw lampen nodig gaat hebben. De Smart Life App helpt je namelijk om snel te schakelen naar de ideale sfeer voor jouw woning, allemaal met slechts een druk op de knop.

De App zelf is gemakkelijk te downloaden via de Apple App Store of de Google Play Store, waarbij de App gemakkelijk up-to-date kan blijven. Zo geniet je altijd van de nieuwste functies en kun je alles uit jouw lampen halen!

Slimme stekkers, schakelaars en meer: Novo heeft het allemaal

Naast slimme inbouw- en opbouwspots, losse lampen of complete sets beschikt onze Novo Smart Life collectie ook over de benodigde accessoires om alles uit jouw verlichting te halen. Deze producten werken, net zoals de lampen, probleemloos samen met de Smart Life in combinatie met 2.4GhZ wifi. De voornaamste accessoires zijn als volgt:

Novo draadloos stopcontact

Dit draadloze stopcontact van Novo is niet alleen erg compact, maar ook erg praktisch. Met behulp van deze stekker kun je jouw ‘normale’ apparaten namelijk semi-slim maken, omdat je de stekker gemakkelijk op afstand kunt schakelen.

Tevens kun je gebruik maken van extra voordelen omtrent automatisering, zoals tijdsloten. Hierdoor kun je het gebruik optimaliseren, wat weer scheelt op de energie rekening. Van dit product is een variant voor binnen en voor buiten beschikbaar.

Novo smart LED dimmers

Natuurlijk zijn er ook diverse slimme dimmers beschikbaar onder de vlag van Novo Smart Life. Deze werken in de kern allemaal hetzelfde, maar hebben elk een eigen vormgeving en opzet. Deze is te combineren met standaard LED lampen, waarna je kunt genieten van voordelen als schakelen en dimmen binnen de App, evenals automatisering met bijvoorbeeld tijdsloten.

Deze dimmers zijn verkrijgbaar als standaard muurdimmer, een touch variant in wit en zwart, een snoerdimmer en een vloerdimmer.

Novo slimme schakelaars

Deze schakelaars ogen wellicht als de bovenstaande Touch dimmers, maar zijn puur bedoeld voor het schakelen van normale LED verlichting. Deze schakelaars bieden uiteraard ook de mogelijkheid om te werken met automatische tijdsloten, zodat jouw lampen altijd branden wanneer het nodig is.

Tevens is goed om te weten dat je, afhankelijk van het model, maar liefst drie groepen op een schakelaar kunt plaatsen. Hierdoor kun je optimaal genieten van het licht, zonder dat de muur meteen vol staat met schakelaars.

Kan ik mijn slimme lampen bedienen met een slimme assistent?

Jazeker! Dankzij de gemakkelijke integratie van de Smart Life App kun je snel aan de slag met zaken als Amazon Alexa of Google Home. Hierdoor kun je alle smart producten onder één dak plaatsen, zelfs als het om verschillende merken en systemen gaat. Hierdoor krijg je nog meer controle over onder andere jouw verlichting, ideaal toch?

Daarnaast brengen deze omgevingen ook extra voordelen met zich mee, waarbij spraakbesturing een van dé grote punten is. Hierdoor kun je, mits je binnen bereik bent van de betreffende slimme assistent, jouw lampen met jouw stem bedienen. Hierdoor worden zaken als het dimmen of schakelen van jouw lampen nog gemakkelijker!

Novo Smart Life: Exclusief bij Letsleds.nl

Met onze exclusieve Novo Smart Life collectie kun je niet alleen genieten van de perfecte slimme lamp, maar ook van ontzettend veel mogelijkheden die uniek zijn voor deze set. Daarnaast zijn de diverse producten als dimmers en schakelaars ook uitermate goed te combineren met het uitgebreide assortiment van letsleds.nl. Want met meer dan 1600+ producten in alle soorten en maten, is er altijd voldoende keuze als het op goede verlichting aankomt.

En mocht je onverhoopt tegen vragen aanlopen, aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dit kan gemakkelijk via de telefoon, chat of mail, waar we op werkdagen voor je klaarstaan om je te helpen met jouw vragen!

Daarnaast worden bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 geplaatst worden, dezelfde dag al verzonden. Zo ben je ervan verzekerd dat je jouw producten snel kunt ontvangen, zodat je aan de slag kunt met jouw nieuwe verlichting!