Filteren

Prikkabel of lichtsnoer

Ben je op zoek naar professionele sfeerverlichting voor jouw tuin, feest locatie, horecagelegenheid of bedrijfsruimte? Dan zijn onze prikkabels voor jou de oplossing. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken op zwoele zomeravonden tot aan gezellige winteravonden bij een kampvuur, prikkabels oftewel lichtsnoeren zijn te gebruiken tijdens elk seizoen van het jaar en daarom ideaal om jouw tuin, huis of bedrijf te verlichten op de meest sfeervolle of feestelijke manier. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan verschillende afmetingen prikkabels en LED lampen vind je altijd de combinatie die bij jou past.

Het kiezen van de juiste afmeting

Het kiezen van de juiste afmeting van de prikkabel is de eerste stap. Meet de afstand die de prikkabel gaat overbruggen. Maak daarna de keuze of de prikkabel strak komt te hangen of licht gebogen. Op die manier kan je beslissen hoe lang jouw prikkabel moet zijn. Onze prikkabels zijn te koppelen en per veelvoud van 10 meter te bestellen.

Koppelbare prikkabels

Al onze prikkabels zijn standaard voorzien van een begin en eindstuk. De prikkabels beschikken over een uniek connectorsysteem. Met dit systeem kan je het uiteinde en het aansluitsnoer gemakkelijk loskoppelen van de prikkabel. Op die manier kan je een andere prikkabel eenvoudig koppelen aan jouw bestaande prikkabel om deze te verlengen. Wil je de prikkabels los van elkaar gebruiken? Koppel dan eenvoudig het aansluitsnoer en het uiteinde weer aan de prikkabels. Zo zijn de te koppelen prikkabels ook weer los van elkaar te gebruiken.

Aantal fittingen en lampjes

Standaard zit er per 10 meter 10 fittingen, dus daarmee heb je ook meteen 10 lampjes. Wil je de zekerheid dat je een reservelampje hebt als er ooit eentje kapot gaat, dat is geen probleem. Deze kun je er zo los bijbestellen.