Filteren

LED inbouwspots met een kleine diepte inbouwdiepte zijn zeer handig. Als je weinig ruimte hebt in het plafond en toch mooie LED inbouwspots wilt plaatsen, zijn ondiepe inbouwspots uitermate geschikt. Letsleds heeft een assortiment met verschillende inbouwspots van 22mm, 25mm, 29mm, 30mm en 45mm.

Hierbij zijn verschillende inbouwspots met kleine inbouwdiepte te verkrijgen in een ronde en vierkante vorm. Tevens kan er ook gekozen worden uit verschillende kleuren en wattage mogelijkheden. Bekijk de uitgebreide collectie en zoek jouw nieuwe inbouwspot uit.

Ondiepe inbouwspots – LED spots met een kleine inbouwdiepte

Voor het plaatsen van LED inbouwspots gebruik je een verlaagd plafond om de spots mooi weg te werken. Als je het plafond zo min mogelijk wilt verlagen, kies je voor led inbouwspots met een kleine inbouwdiepte. Niet alleen zorg je zo voor voldoende licht, ook kun je ze makkelijk plaatsen. Je vindt bij letsleds.nl al LED inbouwspots met een inbouwdiepte van slechts 22mm. Deze spots zijn heel plat. Vaak worden meerdere spots gecombineerd voor een goede verlichting en om een mooi patroon te creëren.

Verschillende soorten ondiepe inbouwspots

Zoals aangegeven kun je zelf de vorm, de lichtkleur en de wattage van de ondiepe inbouwspots kiezen. Dit kan allemaal specifiek gefilterd worden aan de linkerzijde van de pagina door middel van de filters. Als je wilt zorgen dat je altijd voldoende, maar niet te veel licht hebt, kun je kiezen voor dimbare ondiepe inbouwspots. Hiermee kun je de intensiteit van het licht zelf instellen. En een aantal modellen van deze lage inbouwspots heeft ook de ‘Dim-to-warm’ techniek. Hierbij wordt de kleur van de lamp warmer naarmate de lamp meer gedimd wordt.

Aandachtspunten bij ondiepe LED inbouwspots

Het is belangrijk de juiste hoogte van de inbouwspots te kiezen voor jouw (verlaagde) plafond. Stel: een inbouwspot met een inbouwdiepte van bijvoorbeeld 45mm past precies in het plafond. Alleen komt de achterkant tegen het echte plafond aan. In dit geval is het aan te raden om een led inbouwspot met kleinere inbouwdiepte van bijvoorbeeld 30mm te kiezen. Zo zorg je dat er lucht achter de inbouwspot aanwezig is om het kleine beetje warmte dat ontstaat bij het produceren van de verlichting kan worden afgevoerd. Verlichting op een brandveilige manier plaatsen is tenslotte belangrijk.

LED inbouwspots met een kleine inbouwdiepte kopen

In onze uitgebreide catalogus kun je makkelijk zelf filters instellen om de juiste inbouwspots voor jouw verlaagde plafond uit te kiezen. Online bestellen is makkelijk en snel gebeurd. En als je voor 16.00u besteld, heb je de bestelling de volgende werkdag al in huis. Heb je vragen over het assortiment of welke ondiepe inbouwspot je het beste kunt selecteren? Neem dan vooral contact met ons op.