Filteren

Heb je een mooie losse lamp staan en wil je deze graag dimmen? Met je telefoon? Op afstand? Dat kan allemaal met de slimme losse dimmers. We hebben ze in de vorm van een snoerdimmer, een vloerdimmer en een stekkerdimmer. Ze hebben allemaal nog steeds de mogelijkheid om ze fysiek te bedienen door middel van een druk- en/of draaiknop, maar je kunt ze ook met je smartphone bedienen. Dat is nog eens handig!

Voordelen van de slimme losse dimmers

Het voordeel van de losse dimmers is dat je dimbare LED lampen die via een snoer en stekker bevestigd zijn, maar geen dim element in het lamp armatuur hebben, alsnog kunt dimmen. Het stukje smart hieraan is dat je buiten het fysieke dimmen dus ook met je smartphone kunt dimmen. Dit gaat bijvoorbeeld via de Smart Life app.

Deze slimme losse dimmers hebben ook het voordeel dat ze inbraak preventief zijn. Je kunt namelijk timers instellen. Zo lijkt het altijd alsof er iemand thuis is als je op vakantie bent of lang weg van huis. Dat is nog eens handig!

Dimmers als uitbreiding op het Zigbee 3 systeem

We hebben dimmers die gemaakt zijn voor de app. Deze dimmers kun je direct aan de app koppelen, zodat je alles vanuit een plek kunt bedienen. De app is zowel voor iPhone als Android beschikbaar.

Smart Life Dimmer

Tevens hebben we ook dimmers die gebruik maken van de Smart Life app. Hiermee kun je al jouw lampen, dimmers en overige producten met gemak bedienen vanaf jouw smartphone. Deze app is natuurlijk ook beschikbaar voor iPhone en Android.

Slimme snoerdimmer, vloerdimmer en stekkerdimmer

We hebben 3 varianten van losse dimmers. We hebben een snoerdimmer, een vloerdimmer en een stekkerdimmer. In essentie kunnen ze allemaal hetzelfde, maar het is toch net anders. Een vloerdimmer wordt vooral gebruikt voor lampen die je met je voet wilt bedienen. Een snoer dimmer wordt vaak gebruikt bij wat kleinere lampen op bureaus of waar je de dimmer dicht bij de lamp wilt plaatsen en een stekkerdimmer wordt vaak gebruikt wanneer je de kabel van de lamp niet wilt open knippen.

Google Home en Amazon Alexa

Koppel de dimmers ook aan Google Home of Amazon Alexa. Zo maak je alles spraak gestuurd. Dit doe je eenmalig heel gemakkelijk instellen via de app zodat je er geen omkijk meer naar hebt. Met een simpele uitspraak zet je de lampen aan, wijzig je ze van kleur en nog veel meer!