Filteren

Wil je wel met smart/slimme technieken je lampen kunnen dimmen, maar wil je geen vaste plek waar je de dimmer plaatst? Dan hebben wij dé oplossing voor je. De slimme draadloze dimmers plaats je ergens in huis tussen de 220/230V en de lampen en daarmee heb je de overstap gemaakt naar slimme verlichting. Koppel een afstandsbediening om de dimmer behalve met een app ook fysiek te kunnen bedienen. De afstandsbediening werkt zonder batterij en draadloos. Dat is nog eens handig!

De voordelen van een slimme draadloze dimmer

De voordelen van slim draadloos dimmen is dat je op relatief goedkope manier alle bestaande lampen dimbaar maakt. Je bent dus niet gebonden aan dure smart lampen of complexe systemen. Je plaatst simpelweg een slimme dimmer, download de app en koppelt optioneel een afstandsbediening. Daarmee heb je alles slim gemaakt en kun je genieten van de nieuwe functies van smart verlichting.

Wat heb je nodig om slim draadloos te dimmen?

Een overstap naar draadloos dimmen is eigenlijk heel simpel. Je hebt de volgende elementen nodig.

Volg de instructies die bij het product vermeld staan om alles te koppelen en meer heb je niet nodig om alle verlichting in jouw huis smart te maken. Je dient per lichtgroep (keuken, woonkamer, etc.) een (mini) dimmer te plaatsen. Vervolgens kun je ze allemaal met de app of afstandsbediening besturen.

Lampen bedienen met een afstandsbediening

We hebben verschillende afstandsbedieningen waar je jouw draadloze dimmer mee kan bedienen. Het voordeel aan deze afstandsbedieningen is dat je buiten de app ook een fysieke mogelijkheid hebt om jouw lampen te besturen.

De afstandsbediening werkt draadloos en zonder batterij. De afstandsbediening gebruikt het elektrische krachtveld wat de aarde afgeeft en hoeft daardoor nooit opgeladen te worden en zal altijd werken.

Je kunt de afstandsbediening koppelen aan de dimmers en kunt per knop een of meerdere dimmers koppelen. Zo kun je de afstandsbediening precies instellen zoals je dit zelf het liefste wilt.

Slimme inbraakpreventie

De slimme draadloze dimmer collectie heeft de mogelijkheid om tijdsroutines in te stellen. Dit houdt in dat jouw lampen op een bepaald moment aan- en later weer uit gaan. Je stelt zelf in op welke tijdstippen ze aan en uit gaan. Het voordeel hieraan is dat je huis hiermee altijd bewoond lijkt, zelfs wanneer je er niet bent. Top als je op vakantie bent bijvoorbeeld! Je kunt natuurlijk ook op afstand je lampen handmatig sturen mocht je dit liever hebben.

Google Home en Amazon Alexa

Koppel onze slimme draadloze dimmers ook aan Google Home of Amazon Alexa. Zo maak je alles spraak gestuurd. Dit doe je eenmalig heel gemakkelijk instellen via de app zodat je er geen omkijk meer naar hebt. Met een simpele uitspraak zet je de lampen aan!