Filteren

De compact Alpha IP68 LED mini spots

De zoektocht naar de juiste badkamer verlichting is ontzettend divers. Er is namelijk een groot aanbod, dus er zijn veel keuzes die je moet maken. Welke armaturen werken in jouw interieur, zijn ze voorzien van de juiste veiligheidsmaatregelen en is de kleurtemperatuur van het licht goed?

Daarnaast is de kans groot dat jouw badkamer ook voorzien is van kleinere nisjes, zoals bij de douche. En vooral hierbij kunnen onze Alpha LED mini spots je helpen. Deze spots zijn niet alleen erg compact, maar zijn ook voorzien van een IP68 certificering. Hierdoor zijn ze bestand tegen grotere hoeveelheden water en vocht, wat ideaal is als ze direct onder jouw douche kop geplaatst worden. Zo kun je genieten van prachtige verlichting, terwijl de lampjes geen last hebben van een warme douche.

Waar moet je op letten bij verlichting in de badkamer

Aangezien je gebruik gaat maken van elementen die totaal niet samengaan, water en elektra, is het belangrijk dat weet waar je aan begint. Verlichting is namelijk belangrijk, maar veiligheid is en blijft natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar hoe kies je de juiste badkamer verlichting?

Voor verlichting in de badkamer wil je kiezen voor producten die voldoen aan de juiste IP waarde. Dit kenmerk geeft aan in hoeverre jouw verlichting beschermd is tegen zaken als vocht, stof en water, en is daarom cruciaal voor de badkamer. Wij van Letsleds.nl raden altijd aan om gebruik te maken van LED-spots met een IP-waarde van minimaal IP65. Hierdoor kun je jouw spots gemakkelijk in het plafond verwerken, zonder bang te zijn voor kapotte spots of een schokkende ervaring.

De perfecte mini spot voor jouw nisje, alleen bij Letsleds.nl

Het is natuurlijk een hele kunst om de juiste verlichting voor jouw situatie te vinden. Daarom willen wij van Letsleds.nl je graag helpen met het vinden van de perfecte spot! Met een uitgebreid en divers assortiment met onder andere inbouw- en opbouwspots zal je gegarandeerd jouw nieuwe spot vinden. Mocht je nog vragen hebben over jouw verlichting, aarzel dan niet en neem contact met ons op! Plaats je jouw bestelling op werkdagen vóór 16.00? Dan wordt de bestelling de volgende bezorgdag al geleverd, de verzending is ook nog eens gratis als de bestelling boven de €75,- zit. Ideaal toch?