Filteren

Stel je voor. Een ouderwetse muurdimmer zoals je het gewend bent met een draaiknop, maar ook op afstand bedienbaar met een app. Dat is precies wat onze slimme muurdimmer doet. We hebben de slimme muurdimmer speciaal op maat laten ontwikkelen naar aanleiding van de wens van onze klanten.

De voordelen van de slimme muurdimmer

De slimme muurdimmer geniet van het feit dat het een normale muurdimmer is. Je kunt dus gewoon kwijt in de muur zoals je dat voorheen ook deed met je LED dimmers. Het heeft een normale druk/draaiknop zoals men dit gewend is en heeft een universele maat zodat zeker 90% van het plaatmateriaal op de markt er direct op past.

Waar ons slimme muurdimmer zich in onderscheidt is dat het behalve het standaard dimmen via de knop; je de dimmer ook via een app kan dimmen. Je kunt de app en de dimmer dus naast elkaar gebruiken. De dimstand wordt zowel in de app als in de dimmer onthouden.

Slimme inbraakpreventie

De slimme muurdimmer collectie heeft de mogelijkheid om tijdsroutines in te stellen. Dit houdt in dat jouw lampen op een bepaald moment aan- en later weer uit gaan. Je stelt zelf in op welke tijdstippen ze aan en uit gaan. Het voordeel hieraan is dat je huis hiermee altijd bewoond lijkt, zelfs wanneer je er niet bent. Top als je op vakantie bent bijvoorbeeld! Je kunt natuurlijk ook op afstand je lampen handmatig sturen mocht je dit liever hebben.

Google Home en Amazon Alexa

Koppel onze slimme dimmers ook aan Google Home of Amazon Alexa. Zo maak je alles spraak gestuurd. Dit doe je eenmalig heel gemakkelijk instellen via de app zodat je er geen omkijk meer naar hebt. Met een simpele uitspraak zet je de lampen aan!