Filteren

Soms is een kast net iets te donker. Wil je nét wat extra licht om de inhoud beter te zien. Een mooie oplossing is om hier kastverlichting voor te gebruiken. Heel handig in grote kledingkasten bijvoorbeeld of simpelweg om een mooi item uit te lichten. In deze categorie vind je alle spots die geschikt zijn om als kast verlichting te gebruiken.

Praktische kastverlichting

Vanwege de beschikbare ruimte, ben je bij deze compacte spots en lampen op de juiste plek! Deze inbouwspots en opbouwspots zijn namelijk erg compact, waardoor ze niet in de weg zullen zitten in het betreffende vak van jouw kast of vitrine. Hierdoor kun je de inhoud voorzien van sfeerverlichting, zonder dat je telkens naar een groot, aanwezig blok hoeft te kijken.

Hoe wordt kastverlichting bevestigd?

Dit is natuurlijk afhankelijk van het product, maar het installeren van een geschikte kastlamp is erg eenvoudig. Denk hierbij aan paar klemmen die zichzelf vastzetten in het hout of een handig beugeltje die je vast kunt schroeven. Het gemak van deze spots vind je uiteindelijk niet alleen terug in het licht, maar ook in de installatie!