Filteren

LED straatverlichting kopen

Wanneer je overweegt LED straatverlichting ook wel LED terreinverlichting genoemd aan te schaffen voor een buitenterrein, parkeerplaats of bedrijfsgebouw te verlichten of je oude verlichting te vervangen dan kun je dit het beste doen met energiezuinige LED verlichting. Bij dit type verlichting is het van belang dat je goed op de kwaliteit let daar LED straatverlichting vaak op hoogte gemonteerd wordt en je niet zomaar even snel een lamp vervangt. Juist om die reden kiezen wij er bewust voor om ook onze LED straatverlichting in de beste kwaliteit aan te bieden. Onze LED straatverlichting is dan ook voorzien van de allernieuwste LED technologie van het wereld bekende merk Samsung welke specialist is in het produceren van de beste LED lichtbronnen ook wel LED chips genoemd. Onze LED straatverlichting heeft dan ook een verwachte levensduur van maar liefst 50.000 branduren en 5 jaar fabrieksgarantie.

Energiezuinig LED straatverlichting

Het is belangrijk dat je goed op let hoeveel lumen lichtopbrengst per Watt een LED straatlamp heeft. Deze Samsung LED straatlampen hebben een lichtopbrengst van 120lm/W ook wel high lumen genoemd. Hiermee ben je verzekerd dat het stroomverbruik zo laag mogelijk is en de lichtopbrengst zo hoog mogelijk.

Welke lichtkleur?

LED straatverlichting leveren wij in twee verschillende lichtkleuren te weten 4000K neutraal wit en 6400K daglicht wit. Welke lichtkleur is geschikt in welke situatie? Dit leggen wij uit in onze blog kies de juiste kleurtemperatuur. Wanneer je een terrein, parkeerplaats, weg of gebouw zo helder mogelijk wilt belichten dan adviseren wij je de daglicht witte 6400K variant te kiezen, deze LED straatverlichting is de meest witte kleur welke het daglicht na bootst. Wanneer je de lichtkleur iets minder wit wilt neem dan de 4000K neutraal witte LED straatverlichting, qua lichthoeveelheid zijn beide LED straatlampen exact gelijk. Een LED lantaarnpaal zorgt ervoor dat je terrein of gebouw optimaal verlicht wordt.

Perfecte waterdichte LED terreinverlichting

Deze hoogwaardige LED straatverlichting is uiteraard geschikt voor alle buiten en binnen toepassingen, door zijn hoge beschermingsklasse IP65 is deze LED straatverlichting uiterst geschikt voor extreme weersomstandigheden. Hiermee ben je dan ook verzekerd dat je jarenlang onbezorgd en veilig kunt genieten van je LED straatverlichting. Tevens worden ook onze hoogwaardige LED breedstralers ook wel LED bouwlampen of LED schijnwerper genoemd veelvuldig ingezet als LED terreinverlichting.

LED straatverlichting monteren

Om de LED straatverlichting eenvoudig te monteren hebben wij het je gemakkelijk gemaakt met onze speciale aluminium adapters en muursteun hiermee kun je in een handomdraai de LED straatverlichting veilig monteren. Doordat deze adapters ook nog eens in de hoek variabel instelbaar zijn kun je de LED straatlampen in iedere gewenst hoek instellen, voor een straatlamp bestel je deze adapter. Kies je een 100 of 150 Watt LED straatlamp bestel dan deze 100 of 150 Watt adapter. Wanneer je de LED straatlamp tegen de muur aan wilt monteren of op een andere vlakke ondergrond dan adviseren wij je direct onze geschikte muursteun mee te bestellen. Daarnaast kun je de kabel door de adapter voeren waardoor deze beschermd is tegen alle weersinvloeden, kortom een doordacht systeem! De LED straatverlichting is al voorzien van een waterdicht aansluitsnoer met een lengte van ongeveer 30 cm, om deze perfect waterdicht te kunnen aansluiten op het 230V lichtnet adviseren wij je onze IP68 waterdichte kabelverbinder direct mee te bestellen, hiermee ben je verzekerd dat je een veilige waterdichte verbinding maakt.

LED straatverlichting leverancier

Wanneer je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt over onze LED straatverlichting of paaltop armaturen schroom dan niet om contact op te nemen met onze LED professionals, wij zijn de LED straatverlichting leverancier bij uitstek en helpen je graag verder met het juiste advies. Je kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op 0486 750 438 of stuur een mail naar info@letsleds.nl.  Daarnaast zijn wij tijdens kantooruren ook live te bereikbaar via onze chat.