Filteren

Ook geschikt voor de badkamer

In de badkamer is goede verlichting een must. Zowel decoratief als functionele verlichting is daarbij wenselijk, vandaar dat daarom dimmen tegenwoordig vaak wordt aangeraden.

Om het optimale licht rond jouw spiegel te bereiken zonder schaduwen is een waterdicht hanglamp hierin een oplossing. Letsleds.nl heeft hierin verschillende mogelijkheden met IP65 waterdichte hanglampen. Deze zijn daarnaar ook dimbaar, dus kun je ze zonder problemen met de overige verlichting in de badkamer dimmen.

Toch graag de hanglampen apart gedimd? Denk dan eens aan een DUO dimmer. Zo kun je de ene knop gebruiken voor de IP65 inbouw- of opbouwspots. De andere groep op de dimmer kun je dan gebruiken voor de hanglampen.

Industriële lampen voor bij jou thuis

De altijd populaire industriële hanglamp. Je bent beland bij een van de fraaiere design mogelijkheden in de LED verlichting. De hanglamp met industrieel fraai design steelt jouw verlichting zeker de show. Vanwege het LED zijn ze super zuinig, vanwege het design zijn het echte eyecatchers en vanwege de kwaliteit gaan ze super lang mee.

Industriële lampen zijn momenteel dé trend in jouw huis. Met name de industriële hanglamp zoals ze hier worden aangeboden zijn erg gewild en dat begrijpen wij. Ze geven prachtig warm licht, hebben een mooi industrieel uiterlijk en zorgen voor een prachtige lichtbeleving. Zowel in zwart als wit uitgevoerd en in meerdere formaten.

Hanglamp zwart en hanglamp wit

We hebben de industriële hanglamp in meerdere modellen. Je hebt variatie in de kleur waarbij we een zwarte en een witte versie aanbieden.  De hanglamp zwart is voorzien van een prachtige laag poedercoating. De witte heeft dezelfde coating. Dit zorgt ervoor dat de lampen van een super degelijke kwaliteit zijn en zélfs geschikt voor natte ruimtes zoals een badkamer of eventueel buiten onder een overkapping.

Hanglampen voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer en meer

Een multifunctionele alleskunner! De industriële hanglampen zijn geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer en praktisch elke bedenkbare plek. Vanwege de degelijke kwaliteit en coating zijn ze voorzien van het IP65 wettelijke keurmerk. Dit houdt in dat ze waterdicht zijn en tegen een stootje kunnen. Dat is nog eens handig.

Weet dat ze ook prima geschikt zijn als lamp boven eettafel. Vanwege de mooie brede lichtbundel zal ook een eettafel prachtig verlicht zijn met deze toppers.

Haal jouw industriële hanglamp bij letsleds.nl

Wij van letsleds.nl hebben een uitgebreid aanbod van kwalitatief hoogstaande verlichting, zo ook met de industriële hanglamp. Met deze dimbare LED lampen zit je als gegoten, maar mocht je nog twijfels hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Plaats je op werkdagen vóór 16.00 een bestelling? Dan kunnen we het de volgende bezorgdag al leveren. Is de bestelling boven de €75,-? Dan is de verzending ook nog eens gratis!