Filteren

Tuinspots zijn een prachtige manier om een gedeelte van jouw tuin of huis uit te lichten. Het voordeel aan onze prikspots is dat ze allen van LED verlichting zijn voorzien. Hierdoor zijn ze super zuinig en hoef je niet bang te zijn voor hoge kosten. Verder zijn tuinspots nooit permanent dus kun je ze altijd verplaatsen. Verder zijn ze allemaal zowel kantelbaar als draaibaar, dus zo heb je altijd de perfecte verlichting in jouw tuin of huis.

Tuinspots voor jouw voortuin

Als je op zoek gaat naar goede verlichting voor de voortuin, ben je bij een tuinspot aan het juiste adres. Deze spots zijn namelijk multifunctioneel, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen het verlichten van planten en bloemen of het verlichten van jouw gevel. Deze spots zijn namelijk allemaal voorzien van een handige beugel, zodat je jouw tuinspots gemakkelijk verticaal kunt draaien. Hierdoor komt het zachte licht van de tuinspots nog beter tot zijn recht!

Waarom kiezen voor tuinspots?

Tuinspots zijn erg flexibel, waardoor je altijd een plekje kunt vinden binnen jouw tuin. Denk hierbij aan het tuinpad, naast het gazon of bij de overkapping. Samen met de eenvoudige montage beschik je meteen over kwalitatief hoogstaande verlichting, waardoor je ook ‘s avonds optimaal kunt genieten van jouw tuin.

Daarnaast zorgt het brede assortiment er ook voor dat je altijd kunt genieten van leuke bonussen, zoals een solar tuinspot of slimme verlichting. Ideaal als je nog meer uit jouw verlichting wilt halen!

IP65 Tuinspots

Bij Letsleds.nl vind je ook een aanbod van tuinspots met een IP waarde van 65. Deze spots zijn speciaal gemaakt voor de slechtere dagen buitenshuis, dus je hoeft niet bang te zijn dat deze tuinspots niet bestand zijn tegen regen, hagel of zelfs sneeuw. Dankzij de hoge IP waarde is de tuinspot hier namelijk goed tegen bestand. Het eerste getal bekent dat de spot afgesloten is tegen zaken als stof en vuil, terwijl het tweede getal weer op het feit slaat dat de spot bestand is tegen spatwater. En terwijl je hier de tuinspots vindt met dit keurmerk, vind je nog veel meer IP65 producten binnen de buitenverlichting categorie op onze website!

Tuinspots in jouw tuin plaatsen

Het plaatsen van een goede tuinspot is vrij eenvoudig. Tuinspots worden namelijk voorzien van een kwalitatief goede grondpen om de spot in de grond te plaatsen. Hierdoor kun je jouw straler gemakkelijk plaatsen rondom jouw tuin, zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw nieuwe verlichting.

Dit betekent ook dat jouw tuinspots op veel plekken geplaatst kunnen worden, zoals in en om het gazon, in de bloemenperken, de struiken of zelfs bij de onderkant van bomen. De spots kun je vervolgens ook tot in detail richten, zodat je jouw verlichting ook kunt gebruiken als prachtige sfeerverlichting. Hierdoor kan jouw tuinspot zelfs de hoogste bomen voorzien van een prachtige gloed.

Hulp nodig bij het kiezen van tuinspots?

De keuze voor tuinspots is natuurlijk enorm, daarom willen wij van Letsleds.nl je graag helpen. Voor zaken als LED lampen, slimme verlichting en buitenverlichting ben je bij ons op de juiste plek! Dus weet je niet precies welke verlichting bij je past, of heb je vragen over een artikel? Stel je vraag dan aan ons, dan kijken wij graag met je mee.

Zo zijn wij op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar via de chat op onze website, telefonisch of via de mail. Op deze manier houden wij het contact graag laagdrempelig en direct, zodat jouw LED gerelateerde vragen goed en zorgvuldig behandeld kunnen worden. Daarnaast bevat onze blog ontzettend veel informatie over LED, kun je gebruik maken van onze uitgebreide LED besparingscalculator, en kun je onderzoek doen naar termen als kleurtemperatuur Kelvin of de IP waarde van een product. Zo ga je gegarandeerd de perfecte LED verlichting vinden voor jouw tuin!