Filteren

Zwart schakelmateriaal met een luxe randje, de Nero Deluxe heeft het allemaal!

Een zwarte tint op producten blijft onverminderd populair, zo bewijst ons zwarte Nero schakelmateriaal keer op keer. Daarom is het ook niet gek dat deze elementen als warme broodjes over de toonbank vliegen. Daarom breiden we onze collectie graag uit met deze luxere tak: De Nero Deluxe Glas collectie.

Deze luxe set afdekmaterialen wordt gekenmerkt door een mooie, zwarte kleur in combinatie met een afwerking van glas. Hierdoor kun je gebruik maken van bewezen onderdelen als schakelaars en stopcontacten, met een flinke opfrisser die jouw set naar het volgende niveau tilt.

Glazen raamwerk als de finishing touch

Het juiste schakelmateriaal is natuurlijk de eerste stap, maar de afwerking hiervan is natuurlijk net zo belangrijk. Laat dat nou net iets zijn waar onze Nero Deluxe collectie een ster in is! Want met maar liefst vijf verschillende ramen tot jouw beschikking kun je jouw stopcontacten en schakelaars snel voorzien van de perfecte afronding.

De perfecte afwerking, alleen bij Letsleds.nl

Als je nou op zoek bent naar schakelaars, stopcontact of ander schakelmateriaal, bij Letsleds.nl heb je dé specialist in LED verlichting in handen. Met behulp van een breed assortiment van meer dan 1600+ producten kun je gemakkelijk jouw gehele woning voorzien van de perfecte combinatie verlichting en accessoires. Natuurlijk staan we voor je klaar als het aankomt op al jouw LED vragen, je hoeft immers alleen contact met ons op te nemen via de chat, mail of telefoon!