Filteren

Bekijk hier alle spots die geschikt zijn voor binnen. We hebben zowel inbouw- als opbouwspots. Gebruik de filters om direct op het juiste product te komen.

Inbouwspots voor binnen: Waar moet je op letten?

Bij Letsleds.nl beschikken we over een uitgebreide collectie inbouwspots, welke stuk voor stuk perfect zijn voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of zelfs de badkamer. Zo kun je al snel aan de slag met een perfecte inbouwspot met verschillende frames, zoals zwart, wit of nikkel. Uiteraard zijn er ook een altijd zaken waar je rekening mee moet houden:

De gatmaat

Vooral bij oudere huizen is de kans groot dat je al beschikt over gaten in het plafond. Hierbij is het belangrijk dat je een spot kiest die in het bestaande gat past.

De buitenmaat

Dit is het tweede element, wat weer voortborduurt op de bovenstaande gatmaat. De buitenring van een spot zorgt er namelijk voor dat hij goed op het plafond kan klemmen, zodat je een chique, strakke aansluiting hebt op het plafond.

Dimbaarheid

Het gros van onze LED spots zijn ook nog eens dimbaar. Dit betekent dat jouw verlichting altijd een stapje terug kan, mocht het licht te fel zijn. Uitermate handig als je op zoek bent naar extra sfeer, iets wat met de dimbare LED spots een stuk toegankelijker is.

Houdt er overigens wel rekening mee dat je voor het perfecte dimbereik ook gebruik moet maken van de juiste LED-dimmer. Zo geniet je van een soepele, traploze ervaring met het breedste dimbereik.

Inbouwhoogte

Als het aankomt op verlichting, is het ook belangrijk dat je voldoende ruimte tot jouw beschikking hebt. In de meeste gevallen is dit natuurlijk geen probleem, want er zit stiekem toch best veel ruimte in het plafond. Hierdoor kun spots met een losse GU10 LED lamp gemakkelijk geplaatst worden, waar je al snel 80 à 90mm voor nodig hebt.

En mocht het plafond niet erg diep zijn, dan kunnen onze ondiepe inbouwspots je helpen! Deze spots beschikken namelijk over een inbouwhoogte van slechts 25mm. Hierdoor zijn ze erg compact en passen ze in de meeste plafonds.

De perfecte binnenverlichting vind je bij Letsleds.nl!

Als het aankomt op binnenverlichting, ben je bij Letsleds.nl aan het juiste adres. Met behulp van het brede assortiment kun je namelijk snel aan de slag met de perfecte verlichting voor binnen.

En mocht je nog vragen hebben over een van onze producten? Neem dan vooral contact met ons op!