Filteren

Goede verlichting is ontzettend belangrijk, vooral als het op de badkamer aankomt. Je wilt immers voldoende zicht hebben wanneer je jouw tanden poetst, jezelf opmaakt of in de weer bent met het scheren. Hiervoor zijn sterkere badkamerlampen ontzettend belangrijk, en Letsleds.nl helpt je daar graag bij!

Sfeervolle badkamerlampen

Functionaliteit is belangrijk, maar de sfeer mag je zeker niet vergeten! Badkamerverlichting van Letsleds.nl wordt standaard uitgerust met een lichtbron die beschikt over een warm witte lichtkleur. Hierdoor kun je altijd optimaal genieten van een prettige, sfeervolle badkamer terwijl het niet nadelig uitpakt voor het zicht.

Stijlvolle badkamerlampen voor elke stijl

Er zijn ontzettend veel interieurtrends die zich in de ronde doen wat betreft de badkamer. Dit betekent natuurlijk dat er ook veel variatie te vinden is als het aankomt op badkamerverlichting. Denk hierbij aan strakke, moderne inbouwspots of chique wandlampen, je komt van alles tegen.

Bij Letsleds.nl beschik je over een breed assortiment badkamerlampen, dus je komt altijd wel een product tegen wat in de smaak valt!

Waar moet je op letten bij badkamer verlichting?

Aangezien je met elektra werkt, is het ontzettend belangrijk dat je rekening houdt met de strenge veiligheidseisen die in de badkamer gelden. Zo moet iedereen badkamerlamp voorzien zijn van een hoge IP-waarde. Deze IP-waarde is als volgt opgebouwd:

  • Het eerste getal geeft aan in hoeverre een specifieke lamp beschermd wordt tegen stof of kleinere voorwerpen. Hoe hoger het getal, hoe kleiner de openingen worden en hoe lager het risico op stofvorming in het armatuur.
  • Het tweede getal staat voor de mate waarin de lamp wordt beschermd tegen zaken als vocht en (spat)water. Voor de badkamer is een hoog getal een must, zodat je er zeker van bent dat de lamp in kwestie veilig is voor de badkamer.

Voor de badkamer wil je altijd minimaal IP65, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de plaatsing in jouw badkamer.