Filteren

In een slaapkamer is het belangrijk dat je mooi warm licht hebt. Koud licht zorgt er namelijk voor dat je minder goed slaapt. In deze categorie vind je alle LED verlichting wat geschikt is voor een slaapkamer. Vind de perfecte slaapkamerverlichting door de filters in het linker menu te gebruiken. Hiermee kies je de gewenste kleur, vorm en lichtsterkte.

Welke verlichting heb ik nodig voor de slaapkamer?

Als het aankomt op het vinden van de juiste inbouwspots of opbouwspots, is het goed om te weten dat er ontzettend veel mogelijk is. Daarom is het belangrijk dat je jouw specifieke wensen voor slaapkamer verlichting in kaart brengt, zodat je vervolgens aan de slag kunt met het vinden van de perfecte lamp.

Natuurlijk blijft het niet bij verlichting voor het plafond, want er zijn tegenwoordig ontzettend veel variaties als het aankomt op verlichting. Denk hierbij aan wandlampen aan de muur, grondspots voor in de vloer of de gebruikelijke vloer- en tafellampen. Tevens zijn hanglampen ook ontzettend populair, zeker bij nachtkastjes of boven het dressoir!

Hoeveel LED lampen heeft mijn slaapkamer nodig?

De perfecte hoeveelheid licht is natuurlijk lastig vast te stellen, aangezien dit ook afhankelijk is van de slaapkamer zelf. Want hoe groter de slaapkamer, hoe meer licht je nodig gaat hebben. Hierbij is het altijd raadzaam om voldoende Lumen aan te houden, waarbij standaard plafond verlichting al snel tussen de 300 tot 500 Lumen uitkomt.

Dimbare slaapkamer verlichting voor betere nachtrust

Aangezien licht enorm fel kan zijn, kan het nooit kwaad om te kijken naar mogelijkheden voor dimbare LED spots. Want zeg nou zelf, gedimde of indirecte verlichting oogt toch net iets fijner als je aan het einde van de dag het bed opzoekt.

En als het aankomt op verlichting wat dimbaar is, wil je natuurlijk ook gebruik maken van de juiste LED dimmer. Wij zorgen ervoor dat elk product wordt voorzien van de juiste dimmer, zodat je altijd kunt genieten van de ideale combinatie. Zo kun je het licht vloeiend en traploos dimmen.

Waarom LED verlichting gebruiken voor de slaapkamer?

Wellicht ben je al op de hoogte, maar LED verlichting is een blijvertje. Halogeen wordt namelijk steeds moeilijker om te verkrijgen, terwijl LED steeds breder beschikbaar wordt. Ook als het aankomt op verlichting in de slaapkamer ben je bij LED aan het juiste adres.

Hiervoor zijn tal van opties mogelijk, zoals we hierboven al besproken hebben. Dus of het nu aankomt op lampen aan de wand, het plafond of de grond: met de juiste verlichting tover je de slaapkamer snel om naar een sfeervol geheel!

Slaapkamer verlichting koop je bij Letsleds.nl!

Als het aankomt op de perfecte verlichting voor jouw slaapkamer, dan ben je bij Letsleds.nl aan het juiste adres! Met het uitgebreide assortiment van meer dan 1600+ producten wordt de zoektocht naar de perfecte slaapkamer lamp namelijk een stuk makkelijker. En mocht je nog vragen hebben over een van onze producten, neem dan vooral contact met ons op!

En mocht je op werkdagen vóór 16.00 een bestelling plaatsen? Dan leveren wij het pakket de volgende dag al! Zo kun je binnen mum van tijd genieten van jouw nieuwe LED slaapkamer lampen. Ideaal toch?