Filteren

In een slaapkamer is het belangrijk dat je mooi warm licht hebt. Koud licht zorgt er namelijk voor dat je minder goed slaapt. In deze categorie vind je alle LED verlichting wat geschikt is voor een slaapkamer. Vind de perfecte slaapkamerverlichting door de filters in het linker menu te gebruiken. Hiermee kies je de gewenste kleur, vorm en lichtsterkte.

Welke verlichting heb ik nodig voor de slaapkamer?

Als het aankomt op het vinden van de juiste inbouwspots of opbouwspots, is het goed om te weten dat er ontzettend veel mogelijk is. Daarom is het belangrijk dat je jouw specifieke wensen voor slaapkamer verlichting in kaart brengt, zodat je vervolgens aan de slag kunt met het vinden van de perfecte lamp.

Natuurlijk blijft het niet bij verlichting voor het plafond, want er zijn tegenwoordig ontzettend veel variaties als het aankomt op verlichting. Denk hierbij aan wandlampen aan de muur, grondspots voor in de vloer of de gebruikelijke vloer- en tafellampen. Tevens zijn hanglampen ook ontzettend populair, zeker bij nachtkastjes of boven het dressoir!

Hoeveel LED lampen heeft mijn slaapkamer nodig?

De perfecte hoeveelheid licht is natuurlijk lastig vast te stellen, aangezien dit ook afhankelijk is van de slaapkamer zelf. Want hoe groter de slaapkamer, hoe meer licht je nodig gaat hebben. Hierbij is het altijd raadzaam om voldoende Lumen aan te houden, waarbij standaard plafond verlichting al snel tussen de 300 tot 500 Lumen uitkomt.

Dimbare slaapkamer verlichting voor betere nachtrust

Aangezien licht enorm fel kan zijn, kan het nooit kwaad om te kijken naar mogelijkheden voor