Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Disclaimer

Disclaimer letsleds.nl

Ondanks al onze inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de informatie op onze productpagina’s foutloos, volledig en/of actueel is. Daarom kun je aan de informatie op onze productpagina’s geen rechten ontlenen. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Zo kan het voorkomen dat onze materialen/producten enigszins gewijzigd zijn ten opzichte van de (in beeld en geluid) getoonde materialen/producten. Dit komt veelal voort uit ons streven tot voortdurende (assortiment)verbetering. Voor zover er andere materialen/producten zijn getoond, als hier bedoeld, verplicht dit ons niet tot (na)levering ervan.

Verwijzingen naar andere websites zijn uitsluitend opgenomen ter informatie voor de gebruikers van onze website. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beschikbaarheid van deze externe websites of bronnen. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden op deze derde websites of bronnen.

Hoewel wij de inhoud van onze website met de grootst mogelijke zorg hebben samengesteld, kunnen we niet uitsluiten dat er onjuistheden op de website voorkomen. Wij wijzen iedere vorm van aansprakelijkheid voor schade, zowel direct als indirect, die voortvloeit uit mogelijke onjuistheden of onvolledigheden op onze website af, tenzij er sprake is van ernstige nalatigheid. Dit geldt temeer omdat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor fouten veroorzaakt door derden of niet-vakbekwaam personeel.

Letsleds behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging. Dit wordt gedaan om alle gegevens zo actueel mogelijk te houden.

Neem bij vragen over onze disclaimer contact met ons op via het contactformulier.

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11666 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons