Filteren

Qube: Prachtige kubussen voor jouw tuin of kamer

Als er een plek is waar verlichting echt tot zijn recht kan komen, dan is dat wel de tuin of aan een wand. De diversiteit van het aanbod is enorm, waardoor er tal van opties zijn om jouw tuin maximaal te verlichten. En om jouw tuin of kamer optimaal te verlichten, is het belangrijk dat je kijkt naar een goede balans van verlichting op de grond of aan de muur.

En als het aankomt op buitenverlichting voor jouw muur of schutting, dan kan onze uitgebreide collectie wandverlichting je helpen! Dit blijft natuurlijk niet beperkt tot standaard wandlampen, want onze Qube wandlampen blijven zichzelf overtreffen, waardoor ze populairder zijn dan ooit!

De oplaadbare Qube wandlampen zijn ideaal voor binnenshuis! Je kunt ze overal plaatsen omdat je geen directe stroomverbinding nodig hebt. Deze lampen zijn eenvoudig op te laden met USB-C kabel waarna ze langdurig branden. Ze hebben een aan, uit en PIR stand. In de PIR stand reageren de lampen op beweging! Zo verspil je dus niet onnodig het batterijvermogen.

Oplaadbaar, dimbaar of PIR: De Qube kan het allemaal

Een van de grootste voordelen binnen onze Qube collectie is natuurlijk de variatie. Zo zijn de standaard Qubes voorzien van een aantal kleppen die je kunt gebruiken om het licht perfect te richten. Hierdoor kun je genieten van een lichtbeleving die perfect aansluit op jouw wensen. Dit geldt overigens ook voor het dimmen, want er is ook een dimbare variant beschikbaar die voor nog meer sfeer zorgt met behulp van de juiste LED dimmer.

Daarnaast zijn er ook opties beschikbaar met een bewegingsmelder. Hierdoor verbruik je niet meer licht dan nodig is, waardoor je altijd beschikt over goede verlichting wanneer het nodig is. Dit geldt overigens ook voor onze oplaadbare variant, welke overal geplaatst kan worden.

Bestel jouw nieuwe Qubes snel bij Letsleds.nl

Nou is onze collectie Qube wandlampen divers, maar wist je dat dat ook voor ons complete assortiment geldt? Want met maar liefst 1600+ producten is niet gek dat er ontzettend veel keuze is bij Letsleds.nl.

En mocht je er niet meteen uitkomen, dan helpen we je graag! Hiervoor kun je contact met ons opnemen via de chat, mail en telefoon, waarna we je kunnen helpen met al jouw vragen over LED.

Plaats je jouw bestelling op werkdagen vóór 16.00? Dan heb je hem de volgende dag al in huis! Daarnaast verzenden wij bestelling boven de €75,- geheel gratis, ideaal toch?