Filteren

Pluto mini opbouwspots: Waar een kleine collectie groot in kan zijn!

Als je op zoek bent naar een klein spotje met een fijne lichtbeleving, dan ben je bij onze Pluto LED mini opbouwspots op de juiste plek! Deze spots zijn compact van formaat, bieden een fijne hoeveelheid licht (210 Lumen) en zijn ideaal voor een mooie sfeerbeleving.

Daarnaast zijn deze lampen ook nog eens dimbaar, waardoor je jouw lichtbeleving nog verder kunt toespitsen! Zo kun je, met behulp van de juiste LED dimmer, jouw lampen naar een ideaal lichtniveau brengen. Tevens kun je de lamp gemakkelijk slim maken met behulp van een slimme dimmer, zodat jouw spots ook via de mobiel bedienbaar zijn.

Een van de meeste ondiepe opbouwspots binnen het assortiment

Naast een mooi formaat en de dimbaarheid, zijn deze mini opbouwspots ook ontzettend ondiep. Want met een hoogte van slechts 10mm zijn ze erg vlak, waardoor ze gemakkelijk te plaatsen zijn onder jouw boekenplank, keukenkast of vitrinekast. Ideaal als je op zoek bent naar een fijne hoeveelheid licht, zonder de problemen van grote ‘volwassen’ spots.

De Pluto mini spots bestel je snel bij Letsleds.nl

Met de collectie van Letsleds.nl kun je snel genieten van de best mogelijke LED verlichting, voor een schappelijke prijs. Want met meer dan 1600+ producten is de keuze reuze! En mocht je vragen hebben over een specifiek product, dan kun je gemakkelijk contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon.