Filteren

Bestel hier uw slimme lichtbronnen. Geniet van alle voordelen van de smart lampen. Bedien de wifi lampen en spots vanaf je telefoon of met de afstandsbediening. Stel verschillende kleuren in en creëer elke gewenste sfeerbeleving in huis. De Mi-Light lampen kunnen vele malen goedkoper aangeboden worden en zijn een mooi alternatief voor de Calex wifi lampen.

Overstappen op slimme lichtbronnen

Tegenwoordig wordt slimme verlichting steeds populairder. We begrijpen dit wel, omdat smart lampen en dimmers nou eenmaal veel voordelen hebben ten opzichte van de ouderwetse standaard verlichting.

Een overstap is eigenlijk relatief simpel. Je kiest of je jouw losse lampen wilt vervangen door slimme lampen of dat je de aansturing (dimmer, schakelaar) wilt vervangen door een slimme dimmer. Vervolgens haal je hetgeen waar je voor hebt gekozen en installeer je de producten bij jou thuis. Stel het eenmalig in en dan is de overstap rond.

Op deze pagina vind je zowel slimme lampen als complete slimme producten. Je kunt dus kiezen of je alleen de losse lampen wilt aanschaffen als je zelf al een armatuur hebt. Je kunt er ook voor kiezen om een complete spot, wandlamp of grondspot te bestellen. Dan heb je het voordeel dat het zowel qua prijs wat goedkoper is én je weet zeker dat de combinatie altijd werkt.

Complete slimme producten

We hebben een flinke collectie samengesteld met complete slimme producten. Zo hoef jij geen zorgen te maken over bepaalde combinaties en of die wel zullen werken. Kies je voor een van onze slimme spots bijvoorbeeld dan weet je altijd zeker dat het goed en netjes bij elkaar past.

Onze collectie bestaat uit slimme spotsslimme lampen, en slimme grondspots. Dit assortiment gaan we in de komende periode nog flink uitbreiden.

Alle producten uit deze smart collectie worden compleet geleverd. Dit houdt in dat ze voorzien zijn van zowel de smart lampen, het armatuur en voetstuk (bij de spots). Je kunt ze dus allemaal rechtstreeks op de 220/230V aansluiten.

Verder hebben slimme lampen ook het voordeel dat ze inbraak preventief zijn. Je kunt namelijk timers instellen. Zo lijkt het altijd alsof er iemand thuis is ook al ben je op vakantie of lang van huis weg. Maar ook in de winter staan de lampen al aan als u thuis komt, dus komt u niet in het donker thuis. Dat is nog eens handig!

Kenmerken van onze slimme lichtbronnen

Onze slimme lichtbronnen hebben meerdere voordelen. We nemen ze graag met je door:

  • Via een app op afstand te bedienen
  • Meerdere kleuren mogelijk (afhankelijk van het soort lamp dat je hebt)
  • Koppelbaar aan een afstandsbediening
  • Creëer draadloos verschillende groepen
  • Makkelijk uitbreiden naar meerdere spots en meerdere groepen
  • Automatische timers instellen voor de lampen
  • Direct aan te sluiten op 220/230V
  • Standaard GU10 fitting

Google Home en Amazon Alexa

Koppel de producten ook aan Google Home of Amazon Alexa. Zo maak je alles spraak gestuurd. Dit doe je eenmalig heel gemakkelijk instellen via de app zodat je er geen omkijk meer naar hebt. Met een simpele uitspraak zet je de lampen aan, wijzig je ze van kleur en nog veel meer!