Filteren

Voor de plekken in huis zoals de hal, een berging of het toilet is het belangrijk een goede verlichting te kiezen. Ondanks dat dit plekken zijn waar je misschien niet veel zal werken of waar je weinig tijd doorbrengt. Letsleds.nl biedt een uitgebreid assortiment LED verlichting voor deze kleinere ruimtes in huis. Bekijk de hele collectie en zoek jouw nieuwe, stijlvolle LED spots uit.

LED verlichting uitzoeken

In de verschillende kleinere en minder gebruikte ruimtes in een woning kun je heel goed LED spots plaatsen. Hier kunnen zowel inbouw als opbouwspots gekozen worden. Je kunt ook zelf de vorm en kleur kiezen, zodat de LED spot perfect in de ruimte past. Ga voor bijvoorbeeld een ronde of vierkante vorm in nikkel, witte of zwarte kleur. In het keuzemenu aan de linkerzijde van de pagina kun je allerlei filters instellen. Zo kun je ook filteren op verschillende voltages, fittingen, kleuren, IP-waardes en wattages.

LED verlichting hal

De hal is het visitekaartje van het woning. Het is namelijk de eerste plek die gezien wordt als iemand binnenkomt. Led verlichting in de hal is niet alleen functioneel, het is ook stijlvol. Je kunt namelijk uit LED spotjes in diverse kleuren kiezen. Zowel bij een kleine als een grote hal is het belangrijk dat de lamp voldoende licht biedt. Bijvoorbeeld om handschoenen te vinden of een blik in de spiegel te werpen voordat je de deur uitgaat. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere spotjes in de hal te plaatsen, zodat je ook moeilijk te verlichten hoekjes goed kunt verlichten. Denk hierbij aan verlichting boven een spiegel, in het trapgat of langs de trap. Je kunt LED verlichting in de hal ook gebruiken om bijvoorbeeld een decoratie te accentueren. Vergeet trouwens niet om de schakelaar of dimmer op een makkelijk bereikbare plaats te plaatsen.

LED verlichting berging

In een berging of voorraadkast is het vooral belangrijk dat de LED verlichting berging functioneel is. Je wilt tenslotte voldoende verlichting hebben om te kunnen zien wat je wilt pakken. Doordat de berging, de kelder en bijvoorbeeld het washok geen leefruimtes zijn, is praktische LED verlichting hier aan te raden. Denk hierbij ook aan een goede verlichting van boven tot onder bij een eventuele trap. En plaats zowel bovenaan de deur als in de ruimte, bijvoorbeeld in de berging of kelder, een schakelaar of dimmer. Zo voorkomt je dat je of jouw familieleden plotseling zonder licht komen te zitten.

LED verlichting toilet

Het toilet is meestal een kleine ruimte, waardoor LED spotjes met een wat lager vermogen meestal voldoende zijn. Je kunt de LED verlichting in het toilet beperken tot een enkel spotje in het midden van de ruimte. Of mogelijk wil je nog een extra lichtpunt, bijvoorbeeld boven de wastafel met spiegel. Goed gekozen LED verlichting voor het toilet breng je de sfeer die jij wenst. Ook kan het de ruimte groter of juist knusser doen lijken. Als je de lichtsterkte naar eigen behoefte wilt kunnen aanpassen, is dimbare LED verlichting een aanrader. En als je een gevoel van eenheid op de hele verdieping wilt creëren, kun je LED verlichting in het toilet uitzoeken die in stijl aansluit bij de verlichting op de rest van de verdieping.

LED verlichting met bewegingsmelder

Voor ruimtes zoals de hal, berging of het toilet kun je heel goed een spot met een ingebouwde bewegingsmelder kiezen. Deze spots van Letsleds beschikken over een zogenoemde ‘microwave’ sensor. Deze sensor werkt net iets beter dan de doorsnee infrarood sensor, doordat deze lamp een ingebouwde licht sensor heeft. Dit betekent dat hij niet aangaat wanneer het licht genoeg is in de ruimte. Ook detecteert deze lamp de bewegingen beter dan de infrarood sensor doordat hij niet naar warmte kijkt, maar alleen op de beweging die in de kamer is. Ook kun je normale in- of opbouwspots nemen en jouw bestaande schakelaar vervangen door een inbouw bewegingsmelder. Zo heb je keuze uit een groter assortiment én gaan alle lampen tezamen aan en uit.

Heb je vragen over het gebruik van LED verlichting in de hal, een berging of het toilet? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag om de juiste LED spots voor jouw ruimte uit te zoeken.