Filteren

Gusto LED meubel- en keukenspots: Haal de 5-sterrenchef naar boven!

Als je bezig bent in de keuken, is het ontzettend belangrijk om te beschikken over goede verlichting. Je wilt immers genoeg zicht hebben als je in de weer bent met de volgende maaltijd. Echter is dit gemakkelijker gezegd dan gedaan, want veel keukens zijn voorzien van hoge kasten het licht van jouw inbouw- of opbouwspots op het plafond kunnen blokkeren.

Gelukkig kunnen onze Gusto LED mini spotjes je hierbij helpen, want deze spotjes zijn compact, geven een fijne hoeveelheid licht (280 Lumen) én zijn tevens de ondiepste spots binnen ons assortiment. Want met slechts 22mm kun je jouw spotjes gemakkelijk in de bodem van jouw kasten plaatsen. Zo heb je meteen beschikking over de perfecte verlichting, zodat je de 5-sterrenchef in jezelf naar boven kunt halen!

Gemakkelijk te verwerken in jouw interieur

Hoewel de Gusto spots zich op hun plek voelen in de keuken, hoeven ze hier niet toe beperkt te blijven. De ondiepe inbouwdiepte is namelijk erg handig voor installatie in planken, kasten of onder jouw bureau. Je kunt ze immers makkelijk kwijt en nemen weinig ruimte in beslag.

Daarnaast zijn ze ook perfect als sfeerspotje, want deze Gusto spots zijn ook dimbaar. Hiervoor heb je natuurlijk de juiste LED dimmer nodig, welke bij het product vermeldt staat. Dit werkt ontzettend goed samen met het glaasje wat voorzien is van een mistlaagje. Hierdoor oogt de spot nooit te fel en kun je zonder problemen in het licht van de spot kijken.

De perfecte mini spot voor onder het keukenblad, gewoon bij Letsleds.nl

Dankzij het uitgebreide aanbod van Letsleds.nl, met meer dan 1600+ producten, is er genoeg om te ontdekken. Uiteraard is het dan ook logisch dat je zo nu en dan met vragen komt te zitten over een van onze producten, en daar helpen we je graag mee! Daarom zijn wij op werkdagen gemakkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon, dus neem vooral contact met ons op!

Tevens kunnen we je snel aan de juiste producten helpen, want bestel je op werkdagen vóór 16.00, dan hebben we het de volgende dag al bij je geleverd! Daarnaast is de verzending voor bestellingen vanaf €75,- gratis, dus dat is al helemaal mooi meegenomen!