Winkelwagen

Ma-vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Betaling

Betaling

Alles wat je wilt weten over het betaalproces bij Letsleds. 

Bij Letsleds is het mogelijk om uw bestelling veilig te betalen via verschillende erkende betaalsystemen. Het afrekenproces is bovendien extra beveiligd, zodat u met een gerust hart kunt winkelen. De veiligheid van uw gegevens is te allen tijde onze hoogste prioriteit. Wij dragen er dan ook zorg voor dat wij uitsluitend met erkende bedrijven werken. 

Betaalmethodes

Bekijk hieronder de lijst met verschillende betaalmethodes die wij aanbieden binnen onze webwinkel.

Letsleds ideal

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw bank, dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder verdere aanmelding. U plaatst een bestelling bij Letsleds en bij het afrekenen kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na het controleren van uw gegevens en de bestelde producten, komt u in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteert u de desbetreffende bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vind u bij uw bank.

in3 logo

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Afterpay Letsleds

Afterpay

Via een digitale Acceptgiro uw online bestelling betalen met AfterPay. AfterPay voert voor letsleds.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Met AfterPay hoeft er pas betaalt te worden nadat u de bestelling daadwerkelijk ontvangen heeft. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. Hieronder een opsomming van het maximale te betalen bedrag via AfterPay.
- Consumenten in Nederland kunnen tot € 1250 betalen via AfterPay
- Zakelijke klanten kunnen tot € 1000 betalen via AfterPay
- Klanten gevestigd in België kunnen tot € 1250 betalen via AfterPay

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevens controle uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statetent. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Mochten er vragen zijn aan letsleds.nl dan kunt u hier de contactmogelijkheden vinden.

Bancontact Mister cash Letsleds

Bancontact / Mister Cash voor België

Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL, u kunt hiervan gebruikt maken als u toegang heeft tot internetbankieren bij uw bank, zonder verdere aanmelding. Bij het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met Mistercash. Na het controleren van uw gegevens en de bestelling, komt u in het betaalscherm. U selecteert vervolgens uw eigen bank en vervolgt de betaalstappen van uw eigen bank. Na het betalen van de bestelling krijgt u een automatische betaalbevestiging van Letsleds.

Paypal Letsleds

PayPal

Waar u ook op internet wilt betalen, u hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen. International Buyers: PayPal, the secure way to pay!

Mastercard Maestro Visa Kaart Letsleds

Mastercard, Maestro en Visa kaart

Als er gekozen wordt om met uw Mastercard, Visa- of Maestrokaart te betalen, dan wordt via een beveiligde SSL verbinding naar het betaalmenu geleid. De extra kosten van deze betaling worden niet aan u doorberekend! Houd uw kaart bij de hand, zodat u de CVC-code (verificatiecode) kunt opzoeken. Dit zijn de laatste drie cijfers van het nummer, dit nummer staat op de achterkant. Uw Mastercard, Visa- of Maestrokaart gegevens worden nooit opgeslagen en niet aan ons verstrekt!

Bank overschrijving Letsleds

Betalen via vooruitbetaling

U boekt zelf het geld over op onze rekening. Zodra de betaling bij ons binnen is ontvangt u een betaalbevestiging en verzenden wij de bestelling. Vergeet niet bij de overschrijving het bestelnummer te vermelden.

IBAN bankrekening nummer: NL84ABNA0594725739 T.n.v. Letsleds B.V. te Zeeland (N-Br)

zakelijk 0% btw letsleds

0% BTW voor zakelijke klanten buiten Nederland

Zakelijke klanten buiten Nederland betalen geen BTW, conform de Europese regelgeving op de intracommunautaire levering. Het 0% BTW-tarief is van toepassing wanneer u voldoet aan de 3 onderstaande voorwaarden: U woont in een ander land dan de leverancier (Nederland), maar binnen de EU. U bent ondernemer en beschikt op het ogenblik van de facturatie over een geldig BTW-nummer. Uw BTW-nummer is bekend bij de leverancier. In dat geval wordt de BTW verlegd in het land van de leverancier en wordt er geen BTW in rekening gebracht op de factuur.

Meer informatie over de intracommunautaire levering vindt u op de website van de belastingdienst. Bent u particulier of een zakelijke klant zonder (geldig) BTW-nummer? Dan is altijd het 21% BTW-tarief van toepassing op de factuur.

store-icon-4433328_1280

Betalen tijdens afhalen in Zeeland (N-Br)

In de winkel kan je kiezen uit onderstaande betaalmogelijkheden:
- Contant geld
- Pin
- Creditcard (Visa en Mastercard)

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 9791 reviews.