Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Eduard

LED specialist

Woonkamer inspiratie voor een prachtige sfeer

10 juni 2022

Iedereen kan zo nu en dan wel een beetje woonkamer inspiratie gebruiken. In dit artikel geven wij je verschillende tips, tricks en inspiratie om jouw woonkamer om te toveren tot het paradijs wat jij verdient. We hebben onderzoek gedaan naar verschillende trends en daar is het volgende lijstje uit gekomen.

De woonkamer met zandtinten

De welbekende zandtinten. Zacht voor het oog, perfect voor deze tijd én een waar genot om in thuis te komen. Met het huidige drukke dagelijkse leven is het werkelijk waar een verademing in alle sereniteit thuis te komen. Dat is waar de zandtinten in je woonkamer voor zorgen. 

Met beige, lichtbruin, hout fragmenten, en natuurlijke elementen zorg je voor een prachtige oase. Vul dit aan met wat groen en jouw woonkamer steelt voortaan de show!

woonkamer inspiratie zand styling
woonkamer inspiratie botanisch

De botanische wereld

Groen, groen en groen! De botanische wereld is een magische als je het ons vraagt. Met groen in huis doe je het altijd goed. Goed voor de lucht, het oogt prachtig en je waant je in je eigen privé jungle. Bovendien is het ook super leuk om verschillende plantjes te leren kennen en onderhouden. Een ware hobby dus.

Simpel & elegant: wit, zwart en hout

Een prachtige hedendaagse combinatie. Wit, zwart en hout. Met wit creëer je rust in je huis. Met zwart breng je een stukje luxe terug. Met hout als accent breng je de twee tegenpolen samen in één prachtig geheel. Je hoeft geen interieurontwerper te zijn om binnen dit palet een parel te maken.

woonkamer inspiratie cinewall

De cinewall

Een hout frame, daaroverheen platen, vervolgens een laagje stucwerk en je hebt een prachtige cinewall. Hierdoor verwerk je jouw tv en eventueel soundbar prachtig in de muur. Een kachel oogt ook prachtig in een cinewall. Natuurlijk een paar nisjes erlangs en jouw saaie tv muur wordt een ware eye-catcher in jouw woonkamer.

Verlaagd plafond met inbouwspots

Wil jij jouw woonkamer écht omtoveren? Verlaag het plafond een stuk en plaats daar inbouwspotjes in. Dit is een prachtige manier om een extra dimensie in de woning te creëren en door de inbouwspots zorg je voor een compleet nieuwe beleving. Niet duur om te realiseren, maar wel een mooi eind effect.

woonkamer inspiratie verlaagd plafond inbouwspots
woonkamer inspiratie de kachel

De kachel

Ga je verbouwen of ben je nog aan het verbouwen? Dan is het prima moment om een kachel te overwegen. Ten eerste oogt het erg mooi en luxe. Ten tweede zorgt het ook voor warmte. Dit bespaart weer op de energiekosten. En zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet kijken naar een prachtige vuurtje. Wat ons betreft een ware topper in elk interieur!

Woonkamer inspiratie tips en tricks

Wat vond jij van onze woonkamer inspiratie tips en tricks? We hebben een mooi lijstje samengesteld met tips voor jouw woonkamer. We hopen dat jij plezier hebt gehad van dit artikel. En veel succes met het maken van een prachtige woonkamer!

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11849 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons