Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

LED Verlichting Garage

Zakelijke LED verlichting Garage

Op zoek naar zakelijke LED verlichting garage? Zoek niet verder. In de garage is het belangrijk dat er voldoende licht aanwezig is. Dit is voor de veiligheid belangrijk maar ook voor de meer praktische redenen zoals het gemakkelijk werken in de garage of werkplaats. LED verlichting garage is hiervoor zeer geschikt. Deze garage verlichting heeft namelijk een geoptimaliseerde lichtverdeling, waardoor je je beter kunt oriënteren in de ruimte.

LED lampen garage

Er zijn verschillende soorten LED lampen beschikbaar voor in een garage. Denk hierbij aan LED TL verlichting, een LED balk, LED panelen, maar zo worden breedstralers ook vaak gebruikt als garageverlichting.

Overstappen naar LED verlichting in jouw garage?

Dat is zeker mogelijk. Het is relatief simpel om van een huidige setup naar een LED techniek over te stappen. Dit, omdat er van de meeste TL balken, lichtbalken en lichtpanelen eenzelfde LED variant is. Hierdoor kun je zo goed als moeiteloos overstappen.

Waarom is LED verlichting interessant voor jou?

LED betaalt zich altijd terug. Ongeacht hoeveel lampen je vervangt; je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk binnen het eerste jaar de gehele aankoopwaarde terug hebt. Dit, omdat 1Watt LED gelijk staat aan ongeveer 10Watt traditioneel. Waar je vroeger dus per lamp 50Watt gebruikte is dat bij LED maar 5Watt. Hoe meer lampen je momenteel dus in jouw garage hebt, des te meer dat je gaat besparen.

We worden graag jouw lichtpartner

Zakelijke LED referenties letsleds

We hebben verschillende projecten geleverd met alle soorten verlichting. We hebben grote projecten opgeleverd zoals casino’s, appartementencomplexen, voetbalverenigingen, bungalowparken, theaters, banken, en nog veel meer. Voor een blik op eerdere projecten wat we hebben geleverd; verwijzen we u graag naar onze referenties.

Bel ons op 0486750438

Openingstijden: ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00.

Direct een offerte of advies aanvragen

Ben je op zoek naar LED verlichting voor in jouw garage? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een passende offerte of advies op maat. Verder ben je natuurlijk altijd welkom om langs te komen in onze vestiging in Zeeland (N-Br). We bieden eventueel ook de mogelijkheid om op locatie te komen voor grotere projecten. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op: 0486 750 438.

[contact-form-7 id=”91464″]

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11447 reviews.