Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

LED Verlichting Horeca

LED verlichting horeca

In de horeca is het belangrijk om goed na te denken over de verlichting die je wilt gebruiken in je hotel, restaurant, café, bar of andere gelegenheid. In deze sector is het namelijk extra belangrijk dat je de juiste verlichting hebt, omdat dit sfeerbepalend kan zijn voor gasten en wij snappen dat de beleving voor de gasten centraal staat in de horeca. Een onderbelichte keuken is gevaarlijk en een overbelicht restaurant doet de sfeer niet tot z’n goede. 

Horeca LED verlichting

LED verlichting horeca is niet alleen praktisch, maar ook sfeerbepalend. Dit maakt het extra belangrijk om de juiste keuze te maken. Voor werkplekken in de horeca zoals keukens, opslag, kleine kamers, etc. is het belangrijk om een ruim voldoende en heldere verlichting te hebben. Dit, zodat jij en jouw werknemers goed werklicht hebben en daarmee veilig en netjes kunnen werken. Plekken waar gasten komen zoals eetgedeeltes, lobby’s, wandelgangen en toiletten; kunnen beter van een warme, gezellige sfeerverlichting voorzien worden. 

Waarom is LED verlichting interessant voor jou?

LED betaalt zich altijd terug. Ongeacht hoeveel lampen je vervangt; je kunt ervan uitgaan dat je binnen het eerste jaar de gehele aankoopwaarde terugverdiend hebt. Dit, omdat 1Watt LED gelijk staat aan ongeveer 10Watt traditioneel. Waar je vroeger dus per lamp 50Watt verbruikte is dat bij LED maar 5Watt. Hoe meer lampen je momenteel dus in jouw pand hebt, des te meer dat je kan besparen.

We worden graag jouw lichtpartner

Zakelijke LED referenties letsleds

We hebben verschillende projecten geleverd met alle soorten verlichting. We hebben grote projecten opgeleverd zoals casino’s, appartementencomplexen, voetbalverenigingen, bungalowparken, theaters, banken, en nog veel meer. Voor een blik op eerdere projecten wat we hebben geleverd; verwijzen we je graag naar onze referenties.

Bel ons op 0486750438

Openingstijden: ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00.

Direct een offerte of advies aanvragen

Ben je op zoek naar LED verlichting voor in jouw pand? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van advies op maat en een passende offerte. Verder ben je natuurlijk altijd welkom om langs te komen in onze vestiging in Zeeland (N-Br). We bieden eventueel ook de mogelijkheid om op locatie te komen voor grotere projecten. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op: 0486 750 438.

[contact-form-7 id=”91464″]

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11600 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons