Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

LED Verlichting Industrie

LED Verlichting Industrie

We hebben verschillende bedrijven in de industrie voorzien van LED Verlichting. Hier komt meer bij kijken dan bij een doorsnee huis of kantoor. Wij weten uit ervaring dat het in een groot magazijn, productiehal of overige ruimte een goede verlichting heel belangrijk is. Wij denken daarom graag met je mee om je te voorzien van een volledig belicht pand.

Industriële LED verlichting

Bij LED Verlichting Industrie aanschaffen komen er meerdere zaken kijken. Zo moet er rekening gehouden worden met de hoogte van het plafond. De afmetingen van de ruimte. Eventuele apparatuur en verschillende werkplekken van de werknemers wat het verlichting zou kunnen blokkeren. Maar denk ook aan zaken zoals belangrijke werkplekken en dé juiste led lampen voor de industrie. Wij kijken graag met je mee en voorzien je daarbij van advies op maat en een scherpe offerte. 

Waarom is LED verlichting interessant voor jou?

LED betaalt zich altijd terug. Ongeacht hoeveel lampen je vervangt; je kunt ervan uitgaan dat je binnen het eerste jaar de gehele aankoopwaarde terugverdiend hebt. Dit, omdat 1Watt LED gelijk staat aan ongeveer 10Watt traditioneel. Waar je vroeger dus per lamp 50Watt verbruikte is dat bij LED maar 5Watt. Hoe meer lampen je momenteel dus in jouw pand hebt, des te meer dat je kan besparen.

We worden graag jouw lichtpartner

Zakelijke LED referenties letsleds

We hebben verschillende projecten geleverd met alle soorten verlichting. We hebben grote projecten opgeleverd zoals casino’s, appartementencomplexen, voetbalverenigingen, bungalowparken, theaters, banken, en nog veel meer. Voor een blik op eerdere projecten wat we hebben geleverd; verwijzen we je graag naar onze referenties.

Bel ons op 0486750438

Openingstijden: ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00.

Direct een offerte of advies aanvragen

Ben je op zoek naar LED verlichting voor in jouw pand? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van advies op maat en een passende offerte. Verder ben je natuurlijk altijd welkom om langs te komen in onze vestiging in Zeeland (N-Br). We bieden eventueel ook de mogelijkheid om op locatie te komen voor grotere projecten. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op: 0486 750 438.

[contact-form-7 id=”91464″]

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11778 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons