Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

LED Verlichting Kantoor

LED verlichting kantoor

We voorzien vaak ondernemers in LED verlichting voor kantoren. Het is namelijk een wijs besluit op om over te stappen van kantoorverlichting naar led. Behalve dat LED verlichting een kantoor goed verlicht zorgt het ook voor een fijne verdeling van licht in de ruimte én bespaart het ook flink in de portemonnee. 

Kantoorverlichting LED

Veel bedrijven kiezen ervoor om de overstap naar LED verlichting te maken. Dit vinden wij een logische stap. In een kantoor worden doorgaans veel uren gemaakt en het is daarom belangrijk voor de ogen van de werknemers dat het goed belicht is. Verder werkt het ook veel prettiger wanneer een kantoorruimte goed verlicht is. 

Lichtkleur voor kantoorverlichting

Wij adviseren voor een kantoren vrijwel altijd LED verlichting met een heldere daglicht kleur. Dit is de industriestandaard en wordt vanuit de arbo geadviseerd. Helder daglicht stimuleert tevens de hersenen om productief te zijn. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Kantoorverlichting vervangen voor LED

Het vervangen van oude verlichting op kantoor is simpel. Oude TL armaturen uit het systeemplafond kunnen heel makkelijk vervangen worden door LED armaturen, panelen en eventueel andere mooie opties.

In showrooms, winkels en verkooplocaties wordt ook vaak gekozen voor verlichting van 4000 Kelvin. Dit, omdat het net iets meer sfeer creëert wat wel zo prettig is voor jouw klanten. Hetzelfde geldt ook voor wachtkamers, entrees en/of recepties. De regel hierin is dat plekken waar klanten komen wat neutraler verlicht moeten worden. Hierin kunnen wij natuurlijk met je meedenken en je voorzien van een persoonlijk advies.

Waarom is LED kantoorverlichting interessant voor jou?

LED betaalt zich altijd terug. Ongeacht hoeveel lampen je vervangt; je kunt ervan uitgaan dat je binnen het eerste jaar de gehele aankoopwaarde terugverdiend hebt. Dit, omdat 1Watt LED gelijk staat aan ongeveer 10Watt traditioneel. Waar je vroeger dus per lamp 50Watt verbruikte is dat bij LED maar 5Watt. Hoe meer lampen je momenteel dus in jouw pand hebt, des te meer dat je kan besparen.

We worden graag jouw lichtpartner

Zakelijke LED referenties letsleds

We hebben verschillende projecten geleverd met alle soorten verlichting. We hebben grote projecten opgeleverd zoals casino’s, appartementencomplexen, voetbalverenigingen, bungalowparken, theaters, banken, en nog veel meer. Voor een blik op eerdere projecten wat we hebben geleverd; verwijzen we je graag naar onze referenties.

Bel ons op 0486750438

Openingstijden: ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00.

Direct een offerte of advies aanvragen

Ben je op zoek naar LED verlichting voor in jouw pand? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van advies op maat en een passende offerte. Verder ben je natuurlijk altijd welkom om langs te komen in onze vestiging in Zeeland (N-Br). We bieden eventueel ook de mogelijkheid om op locatie te komen voor grotere projecten. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op: 0486 750 438.

[contact-form-7 id=”91464″]

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11849 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons