Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

LED Verlichting Werkplaats

LED Verlichting Werkplaats

In een werkplaats is het zaak dat de ruimte volledig verlicht is. We adviseren voor LED Verlichting Werkplaats vrijwel altijd een heldere daglicht kleur. Daglicht kleur is de kleur die de lichtkleur van een heldere zomerdag het beste evenaart. Dit geeft de werkplaats dus een frisse en schone uitstraling. 

Veilige LED lampen werkplaats

Voor de veiligheid is het heel belangrijk dat jij en jouw personeel tijdens het werken in een goed verlichte werkplaats zitten waarmee men dus voldoende licht heeft om werkzaamheden te doen. Denk hierbij ook aan de werkzaamheden die er bij jou worden uitgevoerd zoals sleutel-, reparatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij op kleine onderdelen op oppervlakte precieze werkzaamheden verricht dienen te worden.

Wij denken graag mee over de juiste veilige LED lamp voor de werkplaats.

LED werkplaatsverlichting

Voor een werkplaats hebben we verschillende soorten LED verlichting in ons assortiment. Wij kunnen je onder andere voorzien van LED panelen, LED TL lampen, LED breedstralers en High Bay lampen. Denk hierbij ook aan complete TL armaturen als alternatief voor de oude TL balken. Heb je iets speciaals nodig? Of is het nog niet duidelijk wat voor soort verlichting je wilt gebruiken in de werkplaats? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Waarom is LED verlichting interessant voor jou?

LED betaalt zich altijd terug. Ongeacht hoeveel lampen je vervangt, je kunt ervan uitgaan dat je binnen het eerste jaar de gehele aankoopwaarde terugverdiend hebt. Dit komt omdat 1Watt LED gelijk staat aan ongeveer 10Watt traditioneel. Waar je vroeger dus per lamp 50Watt verbruikte is dat bij LED maar 5Watt. Hoe meer lampen je momenteel dus in jouw pand hebt, des te meer dat je kan besparen.

We worden graag jouw lichtpartner

Zakelijke LED referenties letsleds

We hebben verschillende projecten geleverd met alle soorten verlichting. We hebben grote projecten opgeleverd zoals casino’s, appartementencomplexen, voetbalverenigingen, bungalowparken, theaters, banken, en nog veel meer. Voor een blik op eerdere projecten wat we hebben geleverd; verwijzen we je graag naar onze referenties.

Bel ons op 0486750438

Openingstijden: ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00.

Direct een offerte of advies aanvragen voor jouw LED werkplaatslamp

Ben je op zoek naar LED verlichting voor in jouw pand, neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van advies op maat en een passende offerte. Daarnaast ben je natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen in onze vestiging in Zeeland (N-Br). We bieden eventueel ook de mogelijkheid om op locatie te komen voor grotere projecten. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op: 0486 750 438.

[contact-form-7 id=”91464″]

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11621 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons