Winkelwagen

Ma-vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Verzending

Verzendkosten per land

Gratis verzending vanaf  €75,00. Daaronder €3,99

Gratis verzending vanaf €75,00. Daaronder €8,50

Gratis verzending vanaf €75,00. Daaronder €8,50

Verzekerde verzending €9,75

Verzekerde verzending €9,75

Verzekerde verzending €17,75

Verzekerde verzending €17,75

Geen probleem!

Vraag het even aan een van onze collega’s, zodat deze direct toegevoegd kan worden:

Verzekerde verzending €19,50

Gratis verzending vanaf €75,00. Daaronder €13,77

Verzekerde verzending €21,95

Verzekerde verzending €16,50

Verzekerde verzending €21,95

Verzekerde verzending €21,95

Verzekerde verzending €20,45

Geen probleem!

Vraag het even aan een van onze collega’s, zodat deze direct toegevoegd kan worden:

Verzendmethoden

Je kunt kiezen uit drie verschillende verzendmethoden: thuisbezorgen, je pakketje afhalen bij een DPD-punt, of afhalen bij een Letsleds in Zeeland.

Je pakketje thuis laten bezorgen
Je kunt ervoor kiezen om je bestelling door DPD thuis of op je werk te laten bezorgen. Je moet aanwezig zijn op het moment van bezorging om je handtekening te zetten. 

Bestel je voor 16:00 uur, dan versturen wij je pakket nog dezelfde dag. Voor ontvangst moet je dan wel thuis zijn om een handtekening te zetten. Als je op vrijdag na 16:00 uur of op zaterdag bestelt, wordt de bestelling op dinsdag bezorgd. 

In 99% van de gevallen lukt het DPD om pakket voor 16:00 uur afgegeven de volgende werkdag te leveren. We kunnen dit echter nooit 100% garanderen. Wij kunnen namelijk niet de verantwoordelijkheid op ons nemen van de dienstverlening van DPD.

Je pakketje afhalen bij een DPD-punt
Je kunt tijdens je bestelling ook aangeven dat je het pakketje wilt laten bezorgen bij een DPD-locatie in de buurt. Je kunt zelf een locatie kiezen en vervolgens het pakket daar binnen veertien dagen ophalen op een moment dat het jou uitkomt. Je kunt je pakketje alleen zelf afhalen, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Afhalen is mogelijk van maandag tot en met zondag. Het is mogelijk om je pakket bij een DPD-punt af te halen in heel Europa!

Je pakketje afhalen bij een Letsleds in Zeeland
Woon je in Nederland? Dan kun je je bestelling altijd gratis afhalen bij Letsleds in Zeeland. Dit kan tijdens de openingstijden van de winkel, op vertoon van je legitimatiebewijs. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Je pakketje volgen

Zodra we je bestelling verzenden, sturen we je een e-mail met een Track & Trace-code. Hiermee kun je op de website van DPD je pakketje volgen. De Track & Trace-code van je bestelling vind je ook in de e-mail.

Levering van de bestelling

DPD zal de bestelling de volgende werkdag (ma-za) bij u aan te bieden. Indien het pakket niet bezorgd kan worden en ook niet bij de buren wordt het pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde Parcelshop. Er wordt een niet-thuis-bericht achtergelaten met instructies.

Uitzondering op bovenstaande regel zijn de Waddeneilanden in Nederland. De verzendtijd voor adressen op deze eilanden is standaard twee tot drie werkdagen.

Transportschade

Neem NOOIT een beschadigd pakket aan. Neemt u een onbeschadigd pakket aan, maar zijn de producten alsnog beschadigd, neem dan binnen twee werkdagen contact met ons op. Zodat wij een claim kunnen indienen bij DPD.

Letsleds hanteert de volgende verzendkosten regeling:

Boven de €75,00 worden bestelling naar Nederland, België en Duitsland gratis verzonden. Houd rekening met een levertijd van één tot twee werkdagen. Dit geldt ook voor bestellingen waarbij een hoger verzendtarief geldt zoals bijvoorbeeld LED TL lampen of LED panelen. Bestellingen worden standaard met de pakketpost van DPD verzonden. Bestellingen bij Letsleds worden standaard verzonden met handtekening voor ontvangst. Eveneens worden orders standaard verzekerd tot €500,-. U betaald hier niets extra voor! Zie onderaan de pagina een tabel voor de verzendkosten per land. Bestelt u boven de €75 ? Dan wordt het gratis verzekerd verzonden. DPD levert standaard van maandag tot en met zaterdag.

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 9833 reviews.