Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Bereken uw besparing bij LED

7 maart 2019
Opbouwspots-in-de-keuken.jpg

Ons advies is een overzichtelijk praktisch uitgewerkt besparingsvoorstel over hoe u uw kosten van verlichting fors terug kunt brengen, inclusief terugverdientijd. Bereken uw besparing bij LED zelf op onze website!

Met behulp van het de besparingscalculator kunt u direct  zien of de investering voor de gekozen LED verlichting voor u interessant is. Alles wat door de website ingevuld staat heeft bertrekking op het gekozen artikel. Het gebruik van LED verlichting in het algemeen is tenslotte een duurzaam stuk milieubesparing! Pas eventueel de gegevens zelf aan, die voor U van toepassing zijn op uw situatie. De calculator rekent direct de aangepaste  gegevens door naar de nieuwe besparing die voor u van toepassing is natuurlijk.

Deze spot uit het bovenstaande model wordt al binnen 0,72 jaar terug verdient. Wat resulteert in iets meer als acht maanden. Dus per spot bespaart u per 8 maanden € 19,50 op de huidige stroomkosten. Telt u zelf maar eens door met vier tot zes spots, hoeveel besparing dat oplevert per jaar!

Naast de besparing in energiekosten, bespaart u ook in levensduur. LED Verlichting gaat namelijk veel langer mee als gloei- en spaarlampen.

De reeds ingevulde prijs per kWh is de gemiddelde prijs van dit moment. U kunt deze in geval van een afwijkende prijs aanpassen. De jaarbesparing ten opzichte van de oude conventionele lamp vind u onderaan in het groen gedeelte, met tevens de terugverdientijd van de totale investering.

Ook overstappen, neem dan gerust contact met ons op!

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11595 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons