Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Draadloos schakelen

9 maart 2020

Is het mogelijk om uw verlichting al draadloos te schakelen? Jazeker, met ons NOVO draadloos schakelmateriaal kunt u alle verlichting in uw huis of tuin eenvoudig bedienen. Vanuit uw zetel simpel elke lamp in huis bedienen, hoe fijn en gemakkelijk zou dat zijn? Met ons NOVO systeem kunt u niet allen verlichting in-uitschakelen, maar ook kunt u draadloos dimmen indien gewenst.

Eenvoud en gemak dient de mens

Bij Letsleds gaan we nog een stap verder voor u: u kunt namelijk al uw draadloze schakelmaterialen nu eenvoudig samenstellen en online bestellen. Door bij onze NOVO collectie te kijken wat de mogelijkheden zijn bij u in huis en gewoon samen te stellen. Deze collectie werkt zonder een extra benodigde router door innovatieve technieken van de laatste tijd. Dus direct op uw thuisnetwerk aan te sluiten zonder bridge, tussenstation of controller.

Alle draadloze artikelen vallen onder de slimme schakelaars en dimmers, en zijn te bedienen met de Smart Live app. Ook kunnen de verschillende draadloze schakelaars en dimmers gekoppeld en gebruikt worden via telefoon of tablet. (bijvoorbeeld voor een inloop simulatie vanaf vakantieadres)

Bediening zonder telefoon

Wifi draadloze mini dimmer Novo

De mini dimmer is uniek in de Novo collectie. Deze kan namelijk bediend worden door een van de draadloze schakelaars. Het unieke aan die schakelaars is dat die zonder voeding werken. Dus u hoeft ze NIET op 220Volt aan te sluiten én er zitten GEEN batterijen in! Deze maakt gebruikt van het elektrisch veld wat zich altijd op aarde bevindt en kan daardoor eindeloos zonder stroom of batterijen werken.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11595 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons