Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

GU10 LED lampen

2 februari 2017
LED verlichting keuken

Bent u op zoek naar LED lampen met een GU10 fitting?

Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. We vertellen u op deze pagina wat een GU10 fitting is en welke LED lampen wij aanbieden met deze fitting.

GU10 zijn doorgaans de meest voorkomende spots, dit komt voornamelijk doordat de lampen erg eenvoudig zijn te installeren. Doordat deze led spots werken op 230 volt is er geen trafo of andere vorm van overgang meer nodig. Met een GU10 LED spot kan men de oude lamp eenvoudig uitdraaien en de nieuwe spot plaatsen.

We bieden in onze winkel GU10 spots aan met verschillende kleur warmten, zoals warmwit, wit, rood, groen, rgb, blauw en andere kleuren. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke GU10 LED lamp en is deze niet beschikbaar? Neemt u dan direct contact met ons op, dan zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Over de GU10 fitting

Bij een GU10 fitting kunt u er gewoon van uitgaan dat deze lamp de oude lamp probleemloos zal vervangen. Dit is dan ook het grote gemak dat deze lampen tot de populairste LED lampen maakt. De GU10 is te herkennen aan de dikke pootjes onderaan de voet. De pootjes staan ongeveer 10 millimeter uit elkaar, aan deze afstand dankt deze lamp zijn naam. Dankzij veertjes in de lamphouder kan de lamp eenvoudig in de houder geplaatst worden door de lamp een kwartslag te draaien.

De GU10 dimmen

Als u een GU10 lamp wilt dimmen dient u wel te beschikken over de juiste led dimmer. Deze led dimmers zijn immers speciaal gemaakt voor het dimmen van led lampen, en zorgen ervoor dat led lampen niet flikkeren en er geen zoemend geluid ontstaat.

GU10 LED van letsleds.nl

Wij bieden meerdere GU10 lampen aan, onder meer de Calisto en de Caesar. Van de Calisto hebben we meerdere lampen in vierkante en ronde uitvoeringen, alle Calisto lampen zijn dimbaar.

Zo hebben we de wifi Led spot Calisto van 4 watt, inbouwuiteraard met een GU10 aansluiting. Deze lamp is te dimmen van 100% tot 10% en is te vergelijken met een halogeenlamp van 50 watt. De lamp gaat wel 25.000 uren mee en de terugverdien tijd is bij zes branduren per dag ongeveer zeventien maanden. Deze inbouwspot is te zien op de afbeelding hiernaast.

Een andere LED spot is de Calisto 5 watt rond, 220 volt dimbaar en uiteraard met een GU10 fitting. Deze lamp is ook te dimmen van 100% tot 10% en heeft een vergelijkbaar vermogen van een halogeen lamp van 50 watt. Ook deze LED spot gaat ongeveer 25.000 uren mee en heeft een terugverdien tijd van ongeveer zeventien maanden. Bovendien is deze spot blijvend in prijs verlaagd, van 28,52 naar 25 euro.

Een andere uitvoering is de Caesar 5 watt met GU10 fitting. Deze lamp is ook blijvend in prijs verlaagd, van 17,94 naar 15,99. Deze lamp heeft een kleurtemperatuur tussen de 2700 en 3200 Kelvin. De verwachte levensduur van deze lamp is 25.000 uren en de terugverdien tijd is ongeveer tien maanden. De lamp is volledig te dimmen en is te vergelijken met een 50W halogeen lamp.

Mocht u op zoek zijn naar een specifieke GU10 LED lamp die u niet kunt vinden in onze winkel? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met u mee naar de beste lampen voor uw wensen. Contact opnemen kan uiteraard via de live chat, telefonisch of via de mail. Langskomen is mogelijk op afspraak.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11849 reviews.