Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Hanglampen in de badkamer

25 juni 2021

Mag elke lamp zomaar in de badkamer geplaatst worden? Nee, dit dient aan eisen te voldoen als het gaat om waterdichtheid. Dit is zowel voor uw, als de veiligheid van andere.

Daarnaast is dit ook bevorderlijk voor de levensduur van de lampen, omdat ze bestand zijn tegen vocht, spatwater, stoom en dergelijken. 

Waterdichte hanglampen voor in de badkamer

Aan de rechterzijde is een mooi voorbeeld te zien hoe een hanglamp in de badkamer de ruimte een elegante touch geeft.

Er zijn ook andere zwarte elementen in de badkamer, zoals de inbouwspots, kraan en wandmeubel (te zien in de spiegel). Dit zorgt ervoor dat het één geheel is qua stijl en uitstraling. 

De hanglampen zoals beschreven zijn 8Watt, zodat de wasbakken goed verlicht worden. Bij de spiegel frist men zich op, is zich aan het klaarmaken voor de dag die komen gaat. Daarom is vaak goed werklicht gewenst, vandaar de hogere wattage van 8Watt per hanglamp.

De hanglampen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De metalen hanglampen hebben goede pakkingen en afdichten om hetgeen waterdicht te maken. Maar natuurlijk ook de afwerking voor de zwarte kleur. Dit komt namelijk door de zwarte poedercoating, wat de kwaliteit hoogwaardiger maakt dan gespoten verf.

Witte en zwarte hanglampen

Deze hanglampen collectie voor de badkamer heeft zowel witte als zwarte uitvoeringen. Er worden een aantal foto’s weergeven als impressie / inspiratie.

Natuurlijk zijn ze ook dimbaar. Om bij dat dimmen te beginnen, dit kan meestal gewoon met de traditionele halogeen dimmer. Hierbij moeten we wel eerlijk zijn, wij kennen jouw specifieke situatie niet. Dus wil je er zeker van zijn dat jouw lampen perfect dimmen? Bestel dan meteen deze dimmer erbij.

Ook is het mogelijk om deze spots via een slimme dimmer te bedienen. Zo ervaar je het gemak en de luxe van de App. Met de slimme dimmer kunt u zowel de spots via de App als op de muur met de dimmer zelf bedienen.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11595 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons