Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED strip voor de slaapkamer

10 augustus 2021

LED strip voor de slaapkamer

LED strips voor de slaapkamer zijn breed inzetbaar. Zowel op de wand, plafond als onder het bed kan dit een luxe uitstraling geven.

Naast dat het een chique uitstraling geeft is het ook nog eens erg praktisch. Dit komt doordat de LED strips indirect schijnen en daardoor niet verblinden. Daarnaast is de LED strip onder het bed erg praktisch als deze op een sensor aangesloten wordt. Dan gaat deze ‘s nachts automatisch aan als u bijvoorbeeld naar het toilet moet. Alleen deze strip gaat aan en de rest van de kamer blijft donker, dus uw partner zal hier niet wakker van worden.

Een van deze twee dimbare varianten met sensor is een goede optie, omdat de hoeveelheid licht gedimd kan worden naar wens.

LED strips RGB op afstandsbediening

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden een LED LED strip of afstandsbediening / of de telefoon te bedienen. Deze worden standaard met een afstandsbediening geleverd, maar zijn daarnaast ook aan een App te koppelen. Daarvoor is wel Wi-Fi verbinding op de slaapkamer nodig.

Deze LED strips kunt in de de slaapkamer op elke gewenste kleur en dimbstand zetten. Zie hiernaast ook een voorbeeld van een blauwe kleur van de LED strip op afstandsbediening.

Daarnaast is er ook een variant die zowel via de telefoon als op een afstandsbediening bedient kan worden. Deze is leverbaar is twee varianten. De eerste versie is een complete set in 5 meter. De andere variant is ook helemaal compleet, alleen deze LED strip is in totaal 10 meter, namelijk twee keer 5 meter.

Via de app kan er automatische programma’s afgespeeld worden. Maar ook timers, Google Home en koppelen met Amazon Alexa behoort tot de mogelijkheden. 

Ook al gedacht aan uitstapverlichting?

Uitstapverlichting kan zowel gebruikt worden op de slaapkamer, maar vergeet ook zeker niet een kinderkamer of babykamer.

De verlichting zal alleen aangaan als u aan komt lopen en zal indirect schijnen, zodat de persoon in bed zo min mogelijk zal storen. 

U kunt naar wens nog de dimstand instellen en daarnaast de vertraging. Hoe lang de LED strip aan zal blijven als deze geen detectie waarneemt. Dit kan ingesteld worden tussen 30 seconden, 180 seconden en 360 seconden. 

Deze wordt compleet geleverd, u hoeft alleen maar een stopcontact te hebben en dat is alles. Bij het bestellen van deze producten bent u dus in één keer klaar.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

Ondiepe inbouwspots zonder trafo of driver

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”29608″ img_size=”” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://letsleds.nl/?s=driver&post_type=product” label=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”29614″ img_size=”” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://letsleds.nl/?s=driver&post_type=product” label=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”29620″ img_size=”” alignment=”center” onclick=”custom_link”

LEES HET BLOG »
De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11775 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons