Ma-vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED strips voor in de keuken

9 maart 2017
LED verlichting keuken

LED strips zijn een unieke soort verlichting. Omdat het smalle strips zijn, zijn ze gemakkelijk op subtiele wijze in uw keuken te verwerken. Zo kunt u heel mooi verdeeld licht creëren. In plaats van dat het licht uit één punt komt, zoals dat bij traditionele lampen het geval is. Daarnaast zijn LED strips in goed bestendig tegen vocht, wat het de ideale verlichting maakt in uw keuken. Er zijn ook LED bars, die kunnen gemakkelijk blind weggewerkt worden onder een keukenkastje, zoals hieronder op de afbeelding te zien is.

Toepassingen van LED strips in uw keuken

Er zijn verschillende plekken waar u uw LED strips kunt verwerken. Een praktische toepassing is om uw LED strips in uw keukenkastjes plakken, zodat alles goed zichtbaar is. Als u LED strips onder de hangende keukenkastjes boven uw aanrecht plakt, is uw werkblad op een mooie wijze helder verlicht, zonder dat er ruimte verloren gaat aan de ophanging van verlichting. Als u uw keuken op een bijzondere manier wilt verlichten, kunt u de LED strips ook nog op andere plaatsen kwijt. Plak de LED strips net onder het plafond op de muur, zodat het plafond het licht weerkaatst en de gehele keuken verlicht wordt. Voor speciale effecten kunt u de LED strips ook vlak bij de vloer of onder het aanrechtblad plakken.

Verschillende soorten LED strips

LED strips zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Als uw keuken als woonkeuken dient, is het wellicht slim om te kiezen voor dimbare LED verlichting. Zo kunt u heldere verlichting tijdens het koken afwisselen met zachtere, sfeervollere verlichting tijdens het eten. Een voordeel van LED verlichting is dat het in allerlei kleuren verkrijgbaar is (RGB). Zo vindt u altijd wel iets dat bij uw keuken past. U kunt kiezen voor gewone warm witte LED verlichting, voor een kleur in stijl met uw inrichting, of voor een gek kleurtje, wat een funky effect geeft. Er is zelfs de mogelijkheid om uw LED verlichting via wifi met uw telefoon of tablet te bedienen, zodat u de sfeer direct kunt veranderen.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

Welke LED spotjes werken voor jouw badkamer nis?

Licht is belangrijk, ook voor de badkamer. Zelfs de kleinste delen wil je namelijk goed kunnen belichten, zoals jouw eigen badkamer nis naast de douche. Hier komen verschillende zaken bij kijken, dus met behulp van deze blog leggen we je graag uit welke LED spotjes het beste werken voor jouw badkamer nis!

LEES HET BLOG »
De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11374 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons