Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED uitstapverlichting voor uw BED of uw kinderen

1 juli 2019

LED uitstapverlichting is de perfecte toevoeging aan jouw bed of dat van jouw kinderen. Met een prettige hoeveelheid licht wat de vloer verlicht kun je genieten van optimaal licht, zonder dat het negatief kan werken op de rest. Ook benieuwd wat uitstapverlichting voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

LED uitstapverlichting: De perfecte toevoeging aan jouw slaapkamer

Je bent vast bekend met deze situatie: Gedurende de nacht wordt je wakker en wil je graag even een glas water drinken. Echter is het ontzettend donker, waardoor je genoodzaakt bent om het licht aan te doen. Niet bepaald prettig voor de anderen mensen in huis, dus kan het anders?

Hier kan uitstapverlichting de uitkomst bieden! Met behulp van deze makkelijk te installeren set kun je binnen een mum van tijd genieten van de perfecte hoeveelheid licht, zonder dat het storend is voor de rest.

LED uitstapverlichting PIR sensor dimbaar

Welke set uitstapverlichting plaats je binnenkort in jouw slaapkamer?

LED uitstapverlichting PIR sensor dimbaar (2x)

Mogelijkheden voor jouw uitstapverlichting

Een set uitstapverlichting biedt veel mogelijkheden als het aankomt op het plaatsen en voorzien van licht onder jouw bed. Zo kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de dubbele set, zodat je beide kanten van een tweepersoonsbed kunt voorzien van verlichting. Zo kun je altijd genieten van een prettige hoeveelheid licht, aangezien de uitstapverlichting aan slechts een kant aangaat.

Ook kun je ervoor kiezen om een set enkele uitstapverlichting te gebruiken op een kinder- of babykamer. Hierdoor blijft de hoeveelheid licht minimaal als je later op de avond een kijkje gaat nemen. Zo heb je genoeg zicht terwijl de kinderen niet wakker worden.

Als laatste kun je er ook voor kiezen om uitstapverlichting op een andere locatie te gebruiken, zoals de gang, het toilet of de badkamer. Zo heb je altijd een kleine hoeveelheid licht zodra je de kamer binnenloopt.

Installatie

Een set uitstapverlichting is natuurlijk gemakkelijk te installeren. Het pakket is voorzien van een duidelijke handleiding, inclusief de nodige lijntekeningen om de installatie zo visueel mogelijk te maken. De gehele set kun je binnen 10 à 15 minuten in zijn geheel plaatsen. 

Het plaatsen van de strips en bijkomende accessoires is appeltje eitje dankzij de bijgeleverde zelfklevende tape. Ook de bewegingssensor is voorzien van een set plakstickers, al kun je deze sensoren ook bevestigen met schroefjes.

De LED strips zijn 120cm lang, beschikken over een aansluitkabel van maar liefst 120cm en zijn voorzien van een plug om het koppelen makkelijker te maken. Daarnaast is de stekker ook voorzien van 120cm kabel, dus in totaal heb je meer dan voldoende lengte om de strip eenvoudig te monteren onder jouw bed!

LED uitstapverlichting PIR sensor dimbaar

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11466 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons