Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED verlichting in Eindhoven

5 december 2016
letsleds tuinverlichting

U bent op zoek naar led verlichting voor uw woning of kantoor in Eindhoven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden vele soorten led verlichting aan, met verschillende fittingen, kleuren, sterkten en nog veel meer. Maar eerst willen we u vertellen waarom u juist ons moet kiezen als uw led partner in Eindhoven.

LED kopen Eindhoven

Deze stad staat binnen ons land natuurlijk bekend als ‘de licht stad’, en dat is in onze ogen terecht. Eindhoven is een erg levendige stad met haar 225.000 inwoners. Met dit aantal inwoners is de stad niet alleen erg druk met inwoners, maar Eindhoven staat ook bekend om haar levendige industrie. Erg veel toepassingen voor led verlichting dus!

letsleds.nl levert en werkt graag in Eindhoven, zo kunnen we bestellingen gewoon laten bezorgen. Maar is het door de korte afstand ook erg goed mogelijk om uw bestelling gewoon bij ons af te komen halen. Mocht u graag een speciaal lichtplan op (laten) stellen of hier advies over willen, dan helpen wij u graag.

We bieden in onze winkel zowel de grote (E27) en kleine (E14) fitting aan, daarnaast hebben we ook de andere fittingen voor het zelf monteren van de led verlichting. De levensduur van de door ons aangeboden led lampen ligt vele malen hoger dan dat van traditionele halogeenlampen en gloeilampen. Onze led lampen gaan tot wel 50.000 brand uren mee! Hierdoor is de verlichting ook erg voordelig ten opzichte van traditionele verlichting.

Andere belangrijke voordelen van led verlichting zijn de snelle inschakel tijd, waar een led lamp al binnen een fractie van een seconde ingeschakeld is. En het energie verbruik van led lampen is vele malen effectiever. Traditionele verlichting verbruikt tussen de 10% en 35% van alle energie toevoer voor het afgeven van licht. De rest van de energie wordt omgezet in warmte. Led lampen zetten tot wel 95% van alle energie om in licht.

Klik aan de linkerzijde op een van de categorieen om snel door te gaan naar de LED verlichting die u zoekt!

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11669 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons