Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Webshop met showroom in Landerd

14 februari 2019

Als je op zoek bent naar een webshop met showroom in Landerd en de omgeving? Dan ga je naar letsleds.nl, gevestigd in Zeeland op de Palenrij 4. Wij hebben een showroom waar alle LED lampen direct werkend te zien zijn. Er is altijd tijd voor een goed gesprek, advies of vraag onder het genot van een lekkere bak koffie (of thee natuurlijk).

Zonder afspraak kunt u altijd langs komen van maandag tot en met vrijdag in onze showroom tussen 08:00 en 17:00.

Pand Banner
Palenrij 4, 5411LX te Zeeland – 0486 750 438 – Showroom geopend van 08:00 – 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag

Webshop met showroom in Landerd

Zoals boven al eerder genoemd zijn wij momenteel gevestigd in Zeeland naast Uden. Dit is in Zeeland aan het eind van de middelpeelweg bij Uden. Vanaf de A50 bij Oss is dit maar een minuut of vijf a tien rijden en dus ook ideaal als u niet uit de gemeente Landerd komt. Ons adres is voorzien van zeven parkeerplaatsen aan het pand waar gratis geparkeerd mag worden.

LED service in Landerd

Letsleds is de partner voor LED verlichting voor een iedereen in Uden en omgeving. We geven je graag een passend advies voor jouw huis, tuin, kantoor of bedrijfspand. Wij overleggen hierin samen hoe we jouw wensen realiteit kunnen maken, dit gebeurt onder meer met een lichtplan, schets of foto van de ruimte. Naast het meedenken van de verlichting voor de ruimte kunnen wij ook de besparing eenvoudig weergeven. Wat natuurlijk goed is voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee.

In ons assortiment vind je een grote verscheidenheid aan led spots, zowel inbouwspots, opbouwspots en inbouwspots voor de badkamer. Ook ondiepe spots en mini inbouwspots en mini opbouwspots behoren tot de mogelijkheden. LED verlichting draadloos bedienen of via een afstandsbediening is ook geen probleem, maar ik of mijn collega vertelt u graag meer in onze eigen showroom.

Projecten in Landerd

In de Gemeente Landerd hebben we al verschillende projecten gedaan waarbij we panden voorzien hebben van LED verlichting op maat. Zowel industriële panden, als restaurants, één snackbar, bedrijfshallen en showrooms zijn volledig voorzien van LED verlichting. Zie de pagina ‘referenties’ voor een indruk hiervan.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11595 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons