Ma-vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Wat is een lichtdimmer?

12 november 2016
Wat is écht een goede LED stopcontact dimmer

Een lichtdimmer voor uw lampen is de ideale tool voor het creëren
van de juiste sfeer. Normale LED lampen worden vaak geleverd met vaste armaturen, deze kunnen een te fel licht afgeven waardoor het licht uit de led lampen erg sfeerloos is.


Met een lichtdimmer kunt u het licht van de lamp tot de juiste lichtsterkte dimmen. Hiermee kunt u sfeer creëren zodat u mooi licht in huis heeft. Er zijn verschillende soorten dimmers, onder meer voetdimmers, wanddimmers, touchdimmers of dimmers met een afstandsbediening. Ons aanbod aan dimmers kan van tijd tot tijd verschillen. Niet iedere lichtdimmer kan gebruikt worden voor iedere lamp, zorg er dus voor dat u bij het kiezen en aanschaffen zeker weet dat de dimmer de juiste is voor uw verlichting.

Op zoek naar universele dimmer? Dat hebben wij ook in ons assortiment. Die werkt voor 90% van de gevallen.

Kiezen van een dimmer

U wilt de beste lichtdimmer kiezen voor uw verlichting, wij geven hier wat tips. Veel oude halogeen- of gloeilamp dimmers hebben een aansluitwaarde die minimaal 50 watt dient te zijn. Het komt vaak voor dat dit vermogen niet gehaald wordt met nieuwe led lampen. Het kan hierom zijn dat de lamp gaat zoemen of trillen.

Ga direct naar onze LED dimmers of naar onze LED lampen dimbaar of eventueel naar onze LED inbouwspots dimbaar.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11373 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons